2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام به شیرین جون گلم   

صبحانه: پنیر 10گرم+خرما 1عدد+ گردو 1عدد. کالری: 69

ناهار: باقالی پلو 10 قاشق+ گوشت 150 گرم. کالری: 735

شام: سالاد و روغن زیتون. کالری: 79

میان وعده: میوه (گیلاس، شلیل و..)+ شیر 1لیوان. کالری: 266

ورزش: نتونستم انجام بدم امروز  

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا هم انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1149

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
غِلَط کِردُم😁  البته من خیلی خیلی آب میخورم . شاید هر نیم ساعت یک ساعت بخورم ، قطعا قبل از ...

👌👌👌👌

😂😂😂 طوری نیست مهم اینه ک میخوری 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره پس چیییی. گرمی نخور زیاد.

سلام عشقم ببخش نتونستم دیروز بیام تا پیک گوشیم افتاد شکست الانم با گوشی همسرم تو تاپبک اومدم

عزیزدلم یه چند روز نمیتونم بیام تا گوشیم درست بشه ولی قول میدم روی رژیمم هستم و ورزش هام و هم انجام میدم مرسی 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
نی‌ نی سایته دیگه یه نی نی سایتی اصیل هم باید نی نی بیاره منتها من از اون دسته ی نی نی گریز و ضد بچه ...

ای بابا، چرا؟ ان شاءلله به موقعش نی نی خودش میاد   

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
میدونم خییییلیییی زیااااااااد کمه شاید اصلا دیده نشه اما من همش دارم نگاش میکنم که یادم نره چی ...

❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏👏

باربی_آینده#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اوووووو ،اصلا یادم نبود ، فردا فسته . کاچی بخورم که کالذیم میترکه😁 

😈😈😈😈😈😈

❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏👏   باربی_آینده#  

به لطف خدا و کمک شما🥰😘😘😘😘😘😘😘😘😘❣️❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
😈😈😈😈😈😈

سلام پری جون خوبی

من خیلی متاسفم دلیل نبودمو نمیتونم بگم🙁

ولی در کل ب جز قضیه اصلی درگیر این خونریزی ک یک ماهه نیمه همرامه و دکتر اینا و مادر پدرمو بچه هاو.... بود

انشاا.. از فردا گزارشامو بهت میگم عزیزم

البته اگه هنوز حذف نشدم😟

سلام پری جون خوبی من خیلی متاسفم دلیل نبودمو نمیتونم بگم🙁 ولی در کل ب جز قضیه اصلی درگیر این خونر ...

سلام عزیزم امان از مشکلات 

انشالله همه چیز اوکی بشه ❤❤

رعایت کردی؟ 

وزن کردی؟ 

اگه وزن نکردی بزار یکشنبه الان نری رو ترازو‌

دیگه لطفا باش

@مهربون21  

سلام گلی خوبی😍😘😘😘

رفتی گروه زرد !! 

خیلی وقته خواستم تگت کنم  کارو بار نمیزاشت😑

سلام عزیزم امان از مشکلات  انشالله همه چیز اوکی بشه ❤❤ رعایت کردی؟  وزن کردی؟  اگ ...

رعایت ک نکردم 😐

وزنم نکردم

همچنان پریودم فعلا ک دارم قرص میخورم یکم کمتر شده.داغونم ینی

اوکی انشاا... ک هستم 🤗