2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست

@مامان_الیساهستم2    

سلام عزیزم واقعا شرمنده ام از دیروز تا همین الان دستم بند بوده اول که دنبال خونه بودیم دیشب تا ساعت ۱۰ بعدشم خسته اومدیم خونه مهمون دار شدم خودم دست تنها با بچه نوپا خیلی اذیت شدم امروز ببخشید اصلا وقت نکردم بیام دیگه این چند وقته همش درگیر خونه پیدا کردنیم انشالله بعدش جبران میکنم بازم ببخشید گزارشام اینجوری یکی در میون میشه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

گزارش امروز ۳۰ تیر 

صبحانه : یک لیوان شیر سهمیه شیردهی + خرما دو تا = ۳۹

ناهار : ماکارونی +سالاد +زیتون =۵۰۷

م : کمی هندوانه + چای با قند 

شام : دو کفگیر پلو + مرغ + دلستر + کمی سالاد با سس =۵۵۷

م : چای با قند+ یک قاشق بستنی وانیلی

میدونم نباید برنج و ماکارونی رو با هم تو یه روز مصرف کنیم استثائا امروز اینجوری شد غذا از شب داشتیم دیگه وقت نکردم ناهار چیز دیگه بپزم 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

کالری مجاز : ۱۲۰۰

کالری مصرفی : ۱۲۰۰

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍نه مهربونم توفقط غصه میخوری که مابااشتباهات چه غذایی چه ورزشی باعث میشیم دیرتربه هدفمون برسیم کامل ...

فربونت برم. عزیزم گروهای آبی دوتاشونم جا دارن هرکدومو میخوای به سرگروهش بگو عضوت کنه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @شیرین_آردا     صبحانه👈خامه+پنیر+نان جو+گوجه فرنگی=154 ناهار👈قیمه 6 ق+پلو7 ...

عالیه عزیزم😘😘😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# روز دوشنبه  @شیرین_آردا     کالری مجاز  ۱۳۴۰   کالری مصرفی ۱۳۴ ...

خوبه گلم

ورزش چی؟

@شیرین_آردا       گزارش# 99/4/30 64روز مانده تا خوش اندامی صبحانه👈نان لواش سبو ...

عالیه نانازم. قدرتی هم برو

سلام عزیزم من چهارشنبه امتحان دارم سختم میشه سه شنبه فست باشم میشه چهارشنبه فست بگیرم؟ 🌹🌹🧡 @شیر ...

اشکالی نداره گلم🧡

@شیرین_آردا     گزارش#   سلام عزیزم شبت خوش کالری مصرفی۱۶۴۰ کالری مجاز ...

خیلی خوبه گزارشت عسلم💪🏻🧡🧡🧡

گزارش#   @شیرین_آردا     سلام سرگروه عزیزم خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود بالاخ ...

سلام عزیزم. خداروشکر که بهترت🧡

قدرتی هم برید💪🏻

@شیرین_آردا   گزارش#   سلام به شیرین جون گلم     صبحانه: پنیر 10گرم+خ ...

عزیزم اولا۱۰ ق پلو خیلی زیاده کمش کن

دوما لطفا قبل دوازده گزارشاتونو بدین🧡

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم،،،من شرمندم امروز ک هنوز گزارش ندادم😓😓

نت قطع میشد بزور ظهر اومدم سایت اما باز قطع شد و خارج شدم الان اومد وصل شدم

کلا چند روزه قطع وصل میشه

واقعا ببخشید عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

آب ولرم قبل غذا

صبحانه :۴۲گرم نان جو+۱۱گرم گردو+۲گرم کنجد+۱۵گرم پنیر +یه لیوان دمنوش=۲۳۶

ناهار : ۱۹۵گرم ماهی + ۲۱گرم خرما + ۴گرم کنجد=۲۹۵

شام : ۳۵۰گرم سوپ جو + هندونه=۳۰۵

میانوعده :یه لیوان آبهویج+۱۰گرم بادام زمینی و بادام درختی+۱۰۰گرم انجیر +مغز بنه=۲۸۵

چالش۸لیوان آب

چالش چوب

ورزش پیاده روی و چالش شکم

چالش حذف قند

کالری مجاز ۱۱۲۲

کالری دریافتی ۱۱۲۲

به حکمتش دل بسپار 🌿