2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست
@نازلی_سخن_نگفت   . سلام گزارش امشب صبحانه :عسل ۱ قاشق +نان تیری ۳ کف دست +خیار ۱ عدد ناها ...

عزیزم کالری هات رو تقیسم کن بین وعده ها... شام باید کمترین بخش از کالری مجازت رو به خودش اختصاص بده... 

درسته نون تیری خیلی نازکه اما خیلی عادتت به نون زیاده با هر وعده ت نون خوردی...کمترش کن لطفا

ناهارت جوریه که میتونی بذاریش واسه وعده شام اینجوری عالی میشه

قندت رو هم با خرما جایگزین کن دیگه این قند چیه هی همه تون می خورین   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@نازلی_سخن_نگفت     صبحانه:2/5کف دست سنگک+نصف قوطی کبریت پنیر+2قندوچای ناهار:5قاشق دوپی ...

شامت و میان وعده هات خیلی خوب بوده

نون خیلییییی بیشتر از حد مجاز خوردی 😑😑

این قندایی هم که میخوریااااا... 😩

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم‌ ورزش فعالیت زیاد😁 چالش اب💛 چالش ۸۶ روزه💛 کالری مجاز ۱۴۰۰ کالری مصرفی ۱۲۴۰  

همش خوب بود عزیزم اگه ناهارت رو کمتر می خوردی بهتر هم می شد 

صبحانه پنیر50گرم/خیار1عدد/گوجه1عدد/فلفل دلمه 1عدد/نان40گرم/سبزی خوردن50گرم ناهار قرمه سبزی 200گرم/ک ...

مثل همیشه عالی

چقد خوشم اومد که با ناهارت برنج نخوردی

گزارش#   صبحانه لواش ۳کف.خامه ۱ق.(۱۴۴) ناهار عدس پلو ۷ق.سالاد شیرازی ۵ق.دوغ ۱لیوان(۳۹۱) شام ...

این گزارش شنبه است درسته؟ 

هم ورزشت خوب بوده عزیزم هم اینکه خیلی خوب با میان وعده های سالم کالریت رو پر کردی

گلم شما چون نمیتونی بعضی وقتا شبا گزارش بدی بی زحمت حتممممما بالای هر گزارشت روزش رو بنویس که من قاطی نکنم مرسی

مثلا بگو این گزارش یکشنبه س یا شنبه

سلام عزیزم حال بچه ت چطوره (ببخشید نمیدونم دختره یا پسر؟)

چی شد رژیمت رو میتونی ادامه بدی یا نه؟ گزارش میدی؟ 

@aghayedelha  

پس ب خودم گزارش بده عزیزم. انقد معذب نباش قربونت برم. شرایطت فرق داره با ماها. بچه شیر میدی. همینکه ...

انقد خوبی سهیلا🥰🥰 خدا حفظت کنه برامون😍❤

اجی من اگه میشه به خودت گزارش میدم 

کالریمم صد تا صدتا اضاف میکنم

خیییلیم دوست دارم سهیلا جونیم🥰🥰🥰 مرسی که تا فهمیدی میخام از رژیم خارج شم طردم نکردی😞😞 گذاشتی بمونم پیشت 

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
قدرتی هم کارکن عزیزم. کالریتم پر کن. یه لیوان شیر بخور

چشم عزیزم 

میدونی آخه وقتی هوازی میرم به پام فشار میاد و درد میگیره دیگه قدرتی نمیرم آرتروز دارم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
منم۱۴کیلو اضافه کرده بودم.تازه دکترم تو هفته۳۶،لیدی میل تجویز کرد که بچه رشدش بیشتر شه،

حالا ب من چیزی نداد بخورم میگفت ب شکمت نمیاد بچت درشت باشه آخه شکمم خیلی کوچولو بود ولی پسرم بدنیا اومد ۳۴۰۰ بود😆😆

این گزارش شنبه است درسته؟  هم ورزشت خوب بوده عزیزم هم اینکه خیلی خوب با میان وعده های سالم کال ...

نه این واسه یکشنبه است.من واسه هرروزو همون روز صبح جلو جلو میفرستم که قراره تا شب چیا بخورم که اگه اشکالی دارم بهم بگی تا شب اصلاحش کنم.

@نازلی_سخن_نگفت  

گزارش# امروز دوشنبه

ناشتا اب و ابلیمو

صبحانه لواش ۴کف.پنیر ۳۰گرم.گوجه.خیار.گردو ۲تا.چای(۲۸۰)

ناهار ابگوشت ۱لیوان.گوشت کوبیده ۴ق.سنگک ۳کف(۴۴۱)

شام عدسی ۲۰ق(۳۲۰)

میان وعده الو ۲تا.سیب گلاب ۲تا.موز.زردالو ۴تا.بادام زمینی ۲۰تا.کنجد ۲۰گرم(۵۷۹)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۲۰

اب ۸لیوان +قرص مولتی ویتامین

چالش ۸۶روز و چالش اب

نیم ساعت تردمیل.۱۰مین حلقه.۵۰شنادیوار.۳۰دراز نشست.

@نازلی_سخن_نگفت