2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست
سلام شیرین جانم گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵کالری مصرفی:۱۳۳۴ صبحانه:چای+سه عددخرما+نیمرو+دوکف دست نان لوا ...

پس میرین آبی

@مامان_الیساهستم2  

@zizigoli  

عزیزای من جا دارین؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
ممنون گلم از وقتی که میزاری ...😘..مهمون داشتیم نشد عزیزم یعنی ممکن بود اینقدر انرژی منفی میگرفتم که ...

انرژی منفی نگیر اصلا

بذار بگن هرچی میگن

تو به هدفت فکر کن و موفق شو💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   @pari95     سلام پری جون  صبحانه ۴ کف دست نون سنگک و چای و ۱و نبم ...

سلام گلم پلو رو کم کن گلم شام سبک بخور👌👌

هفته بعدی از کالریت کم کن ❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
وزن شروع ۹۵ وزن هفته قبل ۹۴.۱۰۰ وزن فعلی ۹۳.۵۰۰ وزن هدف ۷۰ بفرمایید عزیزدلم

عالی👌👌👌❤❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
برنج من هفته ای دو بار می خورم ، یکیش پنج شنبه جمعه هاست که پلو خورشت هست . یکیشم وسط هفته پلو مخلوط ...

اخه ما هرروز تقریبا پلو داریم سخته واقعا

وقتی نمیخورم خیلی عصبی و پرخاشگر میشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۴۵۰

مجاز ۱۵۵۰

ورزشم دوتا چالش شکم ببخشید کامل نیس بیمارستانم مادرشوهرم حالش بد شده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اخه ما هرروز تقریبا پلو داریم سخته واقعا وقتی نمیخورم خیلی عصبی و پرخاشگر میشم

یه دفعه قطعش نکن . کم کم کمش کن. نهایتا به هفته ای سه بار برسون . اما نه یه دفه. من این داستان و سر نون داشتم . خیلی نون دوست دارم . الان برای خودم قانون گذاشتم شام اصلا نون نخورم ، غذای نونی هم اگه بود بدون نون بخورمش .تا الان موفق بودم . 

من هر گیری که داشته باشم واسه خودم چالش میکنم . اینطوری خیلی پایبندشم

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام به شیرین جانم   

صبحانه: نان لواش 2کف دست+خرما 2عدد+گردو 1عدد+شلیل 1عدد. کالری: 177

ناهار: پیتزا متوسط نصف 1عدد. کالری: 525

شام: سالاد با روغن زیتون. کالری: 79

میان وعده: گیلاس 30 عدد+ تخمه کدو 20گرم+ چند تا پفک. کالری:334

آب 8 لیوان

ورزش پیاده روی 45 دقیقه

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1115

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

بچه هایی که کاهش نداشتین یا کاهش زیر یک کیلو داشتین بیاین ببینم... 🤨🤨🤨

@دخیناز  @مهربون21 @abremaman @قرمزی78 (لب مرز بودی قرمزی اما چون میخوام خووووب کم کنی این هفته رو تگت کردم)

بیاین منو ریپلای کنید بگید به نظر خودتون اشکال کارتون این هفته چی بوده؟؟ برای شما برنامه ی ویژه ای داریم...😈😈😈😈 مورد گرخیده هم داشتیم @yaldaهستم   که بعدا به حساب اونم می رسم...

از بین این موارد...

اندازه گیری: آیا درست و حسابی چیزی که میخوردین رو اندازه می گرفتین یا نه؟‌ اگه حجمی اندازه می گیرین انصاف رو رعایت کردین این هفته یا نه؟‌ با خودتون صادق باشییییدا اعتراف کنید. مثلا یه کف دست نون رو با انگشتا و مچتون که حساب نکردین؟؟؟ یا قاشق های برنج و خورش چرب و چیلیتون رو که تا دسته پر نکردید؟؟؟؟

حساب کردن کالری:‌ سخت گیرانه کالری رو حساب کردین یا نه؟‌ من نمونه های اشتباه حساب کردنتون رو یادمه ولی میخوام خودتوووون بگید. مثلا اگه یه خورش چرب یا کتلت روغن چکون خوردین همون کالری کرفس و بشقاب رو اکتفا کردین یا با خودتون صادق بودین و به خاطر ناسالم بودنش بیشتر در نظر گرفتین؟؟؟

ریزه خواری: آیا هررررر چی که در طول روز خوردین حساب کردین؟‌؟؟؟ به فست فود کسی ناخنک کوچولو نزدین؟؟ در حد دو سه تا دونه چیپسی پفکی چیزی بالا ننداختین که بگین حالا ولللششش کن اشکال نداره اینو نمی نویسم..؟؟

ناسالم خوری: چقد سبزیجات و میوه و پروتیین خوردین؟‌ نسبت کربو و چربی و پروتیین روزانه تون را تا چه حد حفظ کردین؟؟ از غذاها و خوراکی های ناسالم به حد رفع هوس و اونم در حد یه بار در هفته خوردین یا به حد ترکیدن و سیر شدن؟؟؟ 

فعالیت و ورزش: ورزشتون کم نبوده به نظر خودتون؟؟ تعادل بین هوازی و قدرتی داشتین؟؟؟ ورزش ها رو با جدیت انجام دادین یا در حد رفع تکلیف؟؟

موارد عدم کاهش وزن رو هم حتمممما بخونید...

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزيزم خوبي من وزنمو گذاشتم ديدي؟البته كه وزن نكردم امروز بدليل🎈 ولي گذاشتم كه ببيني گزارش# ...

بله دیدم عزیزم

گلم به خودت مسلط باش در برابر غذاها... امیدوارم تو دیگ نرفته باشی   

ممنون به خاطر چالش و قرص... اما ورزش و فعالیت فراموشت شده...

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش#   @نازلی_سخن_نگفت     سلام عزیزم

سلام عزیزم. 

ورزش چی؟ چالش آب قبل وعده ها چی؟8 لیوان آب چی؟ مولتی ویتامین چی؟

سرخ کردنی هات زیاد بوده بعد اومدی کنارش ماکارونی چرب وووو ته دیگ سیب زمینی؟؟؟؟؟ آر یو کیدینگ می؟؟

گل سر سبد هم بستنی چوبی ...

وقتی این همه ناسالم می خورین لااقل ورزش کنین کمیش بسوزه   

سلام وقت تمامی دوستان عزیز بخیر وخوشی وسلامتی

دوستان عزیز بنده از دوستان کم وزن کنی پارسال بودم که با کمک شما عزیزان ۶کیلو کم کردم 

الان یه سوال دارم ممنون میشم از هر عزیزی که جواب درست رو بهم بگه.

سوال اول برا پیاده روی از ۵ونیم صبح تا ۶ونیم صبح 

ایا قبل وبعدباید چیزی بخورم ؟؟؟؟

سوال دوم اینکه ایا بعد از پیاده روی میتونم بخوابم چون شبا دیر میخوابم مثلا یک ؟؟؟

سوال سوم اینکه اصلا پیاده روی تو اب شدن شکم وپهلوهام تاثیر داره ؟؟یا اینکه بعد پیاده روی میتونم طناب یا ورزش خاصی انجام بدم زودتر شکمه اب بشه ؟

ممنون از عزیزان دلی که هرچی میدونن بهم صادقانه میگن😍😍😍

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐