2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288434 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

صبحانه دیر پاشدم نخوردم🙈
ناهار=آبگوشت۱لیوان+نان+ماست چکیده۲ق=۳۴۸ کالری
میانوعده=خرما۶تا+زردالو۱۰تا+چای+قهوه‌‌شیر+بستنی=۵۵۹ کالری
شام=کشک بادمجان۱۰قاشق=۵۰۰کالری
کالری مصرفی=۱۴۰۷
کالری مجاز=۱۳۴۰
آب=۸ لیوان
ورزش قدرتی ۵۰دقیقه(۹۰۰کالری) //رقص۳۰دقیقه(۲۱۰کالری)

چالش آب قبل از غذا

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

گزارش#  

@zizigoli صبحانه= یک لیوان شیر ۱۰ عدد توت فرنگی    ۱۳۶کالری

ناهار =نان چهار عدد فلافل یک عدد گوجه یک عدد خیار شور سالاد شیرازی  ۵۱۶کالری

شام =یک عدد سیب ۱۵۰ گرم ماست ۱۹۳ کالری

میان =وعده تخمه آفتابگردان سیب زمینی سه قاشق پلو  چای سبز.سیب  ۵۱۶ کالری

مصرفی=۱۳۳۸
مجار..۱۵۰۰

آب .۱۰ لیوان
چالش اب قبل از غذا

ورزش
۱ ساعت حلقه ۴۱۱ کالری سوزانده
چالش ۳۰ روزه ۶۵ کالری
چالش  شکم ..۵۲ کالری

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها ، کم لطفی نکنین توی گزارش نوشتن ، من سعی میکنم گزارش غذاهای بچه ها رو بخونم اما بعضیا رو که میبینم خیلی خلاصه نوشتن و فقط خواستن یه چیزی نوشته باشن تا رفع تکلیف بشه به جای سرگروه ها خستگی تو تنم میمونه انگار . نه تیتر بندی ای ، نه کالریه هر وعده ای ، بعضیا هم فقط مینویسن مثلا میوه ، یا چیزای سالم . 

خب من خواننده  دوست دارم بدونم تو دقیقا چی خوردی ، میوه هات چیا بودن شاید منم ایده بگیرم . مثلا همین دوست دو لیوان اوتمیل خورم😁 ازش یاد گرفتم که اوتمیل برای شام میتونه یه گزینه ی مناسب باشه . البته شایدم نباشه. یا مثلا بعضیا که کنار غذا یه عالم سبزیجات و سالادشونو با جزییات مینویسن تو ناخودآگاه بقیه هم اثر میذارن که باید کنار غذا ظرف سبزیجاتشون باشه . 

بابا یکم وقت بذارین . مرتب بنویسیت . وقتیم نمیگیره . 

من خودم توی دفترچه یادداشت گوشیم یک اِشِلی رو مشخص کردم . هر شب فقط وعده ها رو تغییر میدم و بعدم کپی میکنم و اینجا پیست میکنم . دیگه سختی نداره بخدا. 

سو تفاهم واستون نشه . کلی گفتم دوستان

@zizigoli  

گزارش#  

عزیز من امروز ورزش نداشتم از صبح ک بیدار شدم بدنم کوفته همه استخونام درد میکنه

کالریمم نتونستم کامل ببندم 

چالش آب رعایت کردم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه ها ، کم لطفی نکنین توی گزارش نوشتن ، من سعی میکنم گزارش غذاهای بچه ها رو بخونم اما بعضیا رو که م ...

منم موافقم باهات چون برای انگیزه تقریبا تمام پستارو‌میخونم و خیییلی تاثیر داره روم 

برای من که تازه عضو شدم خیلی کمکه که بدونم بقیه چه حوری برنامه هاشون رو میبندن👌🏻👌🏻🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2 سلام گلم 

ن.پیراشکی235

م.بستنی کیم .هلو.گیلاس.یه کف نان لواش وکمی کباب تابه ای328

ش.سوپ دولیوان. یک لیوان دوغ سعی میکنم با میوه پر کنم 260

مجاز 1320/مصرفی823

کمی حلقه زدم با پیاده روی چند وقته حالم خوب نیست نمیدونم چم شد قفسه سینم درد میکنه قبلا هم این درد داشتم الان بیشتر شده😥نمیتونم زیاد ورزش کنم 

بچه ها فقط شما اعلام وزن نکردید... متاسفانه اخطارر گرفتید..  @70alna    اخطار ...

سمیه من هر کاری میکنم نمیتونم لیست وزن و رد کنم همش میزنه کلمه غیر مجاز اخه چرا من که فقط اسم و وزن ها رو می نویسیم تاپیک تا کی بازهست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
مولتی میخوری؟

اره 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام گلم گزارش یکشنبه

گزارش#  

@pari95    

صبحانه نان وناگت مرغ وگوجه428

نهار برنج وماهی 367

شام شیرمال وپنیر340

میان وعده انگور هلو آلو شکلات تلخ415

مجاز1640

مصرفی1550

باقیش با ناخونکام پر شده

پیاده روی نیم ساعت

اب هفت لبوان

ناشتا سرکه سیب اب

چالش چوب پنجاه بار

چالش آب قبل غذا انجامشد

خدایا آن ده که آن به 
💙گزارش امروز ، 💙صبحانه نان جو خشک۳۶ گ+پنیر۲۹گ+گردو۹گ 💙ناهار سینه مرغ کبابی۱۴۲گ+سالاد 💙میوه گی ...

عالی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @zizigoli   صبحانه= یک لیوان شیر ۱۰ عدد توت فرنگی    ۱۳۶کالری ناه ...

خوبه 

@zizigoli     گزارش#   عزیز من امروز ورزش نداشتم از صبح ک بیدار شدم بدنم کوفته ه ...

تقریبا میشه گفت خوب بوده 

@ستاره_دنباله_دار11     @stayesh     @dokhtare_royaha2     وز ...

سلام شیرین جان گلم صبح وزن کردم ولی راستشو بخوای دیگه نرسیدم بزارم آخه باید به مامانم می رسیدم 

وزن اولیه. دو هفته قبل   وزن هفته قبل   وزن الان     هدف

۶۸.              ۶۲.              🎈.           ۶۰.۹۰۰.         ۵۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

گزارش#  

چالش# ۸۶ روزه 

@سمیه1396  

صبحانه: یه لیوان آب+۲ قاشق خامه+یه قاشق شیره+۲/۵ کف دست نان تافتون:۳۵۲ کالری

ناهار : یه لیوان آب+۱/۵ملاقه عدسی:۳۰۳کالری

شام : یه تخم مرغ آبپز+سالاد بدون سس:۱۹۶کالری

میان وعده: نخودچی و کشمش+شلیل+۲ قاچ گرمک+شلیل:۱۷۰ کالری

مجاز۱۰۶۰

مصرفی۱۰۲۳

۸ لیوان آب 

مولتی ویتامین

چالش چوب

چالش پلانک

۳۰ دقیقه پیاده روی

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز