2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست

💙گزارش امروز ،

💙صبحانه نان جو خشک۳۶ گ+پنیر۲۹گ+گردو۹گ

💙ناهار سینه مرغ کبابی۱۴۲گ+سالاد

💙میوه گیلاس+هندونه+خربزه+سیب+شلیل

💙چای سبز۲

💙شام تخی با سالاد

💙مصرفی۱۰۹۵

💎مجاز ۱۱۰۰

چالش آب انجام شد

@zizigoli  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نازلی_سخن_نگفت  

صبحانه:2/5کف دست سنگک+نصف قوطی کبریت پنیر+2قندوچای

ناهار:5قاشق دوپیازه+1کف دست بربری+گوجه

میان وعده:5قاچ هندونه. 😱😱😱ولی خیلی چسبیدهاا چون عفونت کردم ودارومیخورم بایداب بدنم زیادشه عالی شد. 😁

+1لیوان اب انار قبل شام

شام:نصف سینه مرغ

میان وعده:چای+قند

جمع کالری؛ 1325

مجاز:1320

ورزش---نیم ساعت رقص ونیم ساعت پیاده روی

√چالش اب روهم قبل غذا رعایت کردم

@pari95  

گزارش#  

🚩اینک‌ ۶۵ روز مانده تا اعتماد به نفس🙏به امید ۸۴ کیلویی😍

📆 روز ۲۰ رژیم 📆

سلام پری جون 💜💖  

🍴 صبحانه 👈  شیر🍼 ، هفت جوانه🌾 ( ک ۱۶۴  )

🍴 میان وعده 👈 سیب🍏، هندوانه🍉 ، خرما🌰 ، آدامس ( ک ۱۳۰  ) 

🍴 ناهار 👈 شوید پلو🍚 ، تن ماهی🐟 ، زیتون ، ماست ،دوغ  ( ک ۵۵۷ )

🍴 میان وعده 👈 سیب🍏 ، موز🍌 ، آلو🍒 ، شیر🍼 ، شکلات تلخ🍫 ( ک ۲۱۲  ) 

🍴 شام 👈  سوپ 🍜  ( ک ۲۳۴  )

🍴 میان وعده 👈 خرما🌰  ( ک ۲۰ )

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۰۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۱۳۱۷ )

🔫 تخلفات 👈 هیچی

👏 نه گفتم 👈  هوس خاصی نداشتم

🏃 ورزش 👈 یک ساعت و نیم⌚ . ایروبیک ، رقص ، چالش بازو ، چالش ران ، چالش شکم پهلو ، پیاده روی( البته دخترم و دوچرخه سواری بردم ، اما خودمم تند راه رفتم ) 

🚰چالش آب 👈 ✔

چالش آب قبل غذا 👈 ✖  

اب قبل غذا رو یادم میرفت . یه راهکار بده یادم نره

صبح گفتم امرو حالم خوب نبود ، خیلی بی اشتها بودم ، همه چیز و با بی میلی خوردم ، کالری ناهارمم با دوغ و ماست و اینا بالا بردم .

گزارش کالری امروز 1330...مجاز1300 صبحانه..نان لواش سبوسدار و ماست چکیده80کالری ناهار...زرشک پلو و ...

چرا انتحاری زدی؟؟؟؟ 

ناهارت پلو خوردی اونم ناهار هفتصدوخورده ای کالری!!!!

میان وعده درست حسابی نداشتی بازم شامت پلو اونم نزدیک ۵۰۰ کالری. خیلی اشتباهه اینجوری لاغر نمیشی گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا    99/4/29 گزارش#   65روز مانده تا خوش اندمی صبحانه👈تخم مرغ اب پز ...

کاش اوتمیلو یه لیوان خورده بودی.  نوش جونت

کالری شامت زیاده یکم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# روز یکشنبه @شیرین_آردا     کالری مجاز  ۱۳۴۰      کالری مص ...

ورزشات کوووو

از مجازتم که بالاتر زدی🤦🏼‍♀️

ورزشات کوووو از مجازتم که بالاتر زدی🤦🏼‍♀️

آره همشو آلبالو خوردم‌😣😣

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

گزارش#  

@pari95  

4/29

چالش ۸۶ روزه

سلام گلم 

ناشتا آب +سرکه سیب 

صبحانه:نان جو+کره بادام زمینی+موز=۴۷۵

میان وعده :میوه=۲۱۹

ناهار:شیره +ارده+نان جو=۵۵۱

میان وعده:شیر=۱۵۰

شام:جوجه +نان جو=۳۰۰

۹ لیوان آب 

چایی سبز

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۶۹۵

ورزش ۲۰ دقیقه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

@pari95    

راستی هنوز شامم نخوردم ، میل نداذم ، اما تو اپ حسابش کردم ، اگه سوپم و نخورم کالری حدودا ۱۱۰۰ میشه .😶

امروز به بقیه کیک بستنی دادم ، هله هوله و تخمه و یه عالم چیز میز جلو چشمم همه میخوردن اما بگو یه ذره چشمم دنبالشون باشه نبود ، حال عجیبیه😀

اون آدامسیم که خوردم واسه این بود که حس سنگینی میکردم ،خوردم که یکم هضم کنه

کاش اوتمیلو یه لیوان خورده بودی.  نوش جونت کالری شامت زیاده یکم

عکهی اره خودمم دلم درد گرفت زیاد درست کرده بودم موند مجبور شدم بخورم توش پر مغز بود حیفم اومد بریزم دور چون طرفدار نداره جز خودم....چشم تکرار نمیشه😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
چرا انتحاری زدی؟؟؟؟  ناهارت پلو خوردی اونم ناهار هفتصدوخورده ای کالری!!!! میان وعده درست حساب ...

وای ببخشید من به چرا انتحاری زدی کلی خندیدم 😂😂😂😂منم یه روزایی انتحاری میزنم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عکهی اره خودمم دلم درد گرفت زیاد درست کرده بودم موند مجبور شدم بخورم توش پر مغز بود حیفم اومد بریزم ...

منم خیلی تعجب کردم دو لیوان و چطور خوردی ، آخه اوتمیل خیلی خیلی سنگینه ، پس زور چپون کردی😂