2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست
چشم   خرما تمام کردم  میشه حلوای خرما بخورم اونم با کنجد و کره و زنجفیل و دارچین  درس ...

اره ولی زیاده روی نکن به هر حال شکر داره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
امیدوارم... من میخوام ۷۰ شدم بعدش اقدام به بارداری کنم😁 البته خیلی دوس داشتم کمتر بشم بعد اقدام ک ...

وووووی ننه نی نی 😍😍😍

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم‌

ورزش فعالیت زیاد😁

چالش اب💛

چالش ۸۶ روزه💛

کالری مجاز ۱۴۰۰

کالری مصرفی ۱۲۴۰ 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
عااااااشقتم#   سرگروووهم# 🥰🥰🥰🥰🥰🥰  هیچی افتضاح تر از پیاده روی با ماسک اونم تو گر ...

وای ارههههههه  خسته نباشی عزیزمممممم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
وای خیلی سخته من که عصر تو خونه پیاده روی میکنم😀😀

اخه خونم کوچیکه سرم گیج میره🤦🏻‍♀️😂

یبار رفتم قشنگ تهوع گرفتم تا میومدم سر خونه میشد ته خونه😂😂

میرم دیگه به هر طریقی ک‌هست حالا آدما که نباشن یکم ماسکمو میدم پایین ولی واقعا افتضاحه نفس کم میاد😫😫🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
احتمال زیاد کیست داری☹️

گزارش کالری امروز 1330...مجاز1300

صبحانه..نان لواش سبوسدار و ماست چکیده80کالری

ناهار...زرشک پلو و مرغ و ترشی لیته و سالاد کاهو755کالری

شام.

.زرشک پلو و مرغ... 494کالری

ورزش یک ساعت پیاده روی ..

دیگه پری...هستم نتونستم بیشتر استراحتم 😟

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
وای ارههههههه  خسته نباشی عزیزمممممم

دورت بگردم عشقم♥️♥️♥️♥️♥️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@pari95     گزارش#   📛۶۴ روز تا هدف ♥️💪 صبحانه= نان جو+ بادام + گردو + عسل + ...

😍😍😍😍😍😍

عالییییی#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
دورت بگردم عشقم♥️♥️♥️♥️♥️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خدانکنه جیگلم😍

بوچچچچ

@شیرین_آردا  99/4/29

گزارش#  

65روز مانده تا خوش اندمی

صبحانه👈تخم مرغ اب پز 2عدد+نان لواش سبوس دار3 کف دست.        کالری👈233

میان وعده ی صبح👈توت خشک 20 عدد+انگور قرمز نصف لیوان+طالبی ی قاچ.     کالری👈169

ناهار👈آبگوشت ی لیوان +کوبیده 3 ق غ +نان لواش سبوس دار 3 و نیم کف دست.    کالری👈262

میان وعده عصر👈خربزه 3 قاچ + هندوانه 3 قاچ    کالری👈397

شام👈اوتمیل دو لیوان + دو ق غذا خوری سر صاف عسل.  

کالری👈445

کالری مصرفی👈1508

کالری مجاز👈1540

آب 8لیوان 

نیم ساعت رقص

چالش پلانک 

چالش کرانچ

چالش چوب

چالش سرکه و آب گرم انجام شد

سلام شیرین قشنگم ایشالا ک راضیت کرده باشم😘😘💋💋💋💋💓💓🌹🌹🌹🌹🌹❤💕💕💕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

انگیزشی#  

خیلی دوست دارم این عکس رو‌

توضیح کامل داده