2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287847 بازدید | 36895 پست
خیلی عالیه عزیزم 👏👏👏یعنی چند شدی 

مرسی ۶۵  تا  

ولی از این وزن وحشت دارم همیشه تو هرنوع رژیمی هستم توش میمونم پوستم کنده میشه تا بیاد پایین 😥

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه چی ب همه مقدار دیگه.😁 ناگفته نماند من بجای اون یه روز ازادم 4روز فستم در هفته.

چجوری سهیلا جون؟ 

چون منم یک روز آزاد دارم ولی 4 روز فست نیستم🙃

چه روز هایی رو فست میگیری عشقم؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اپ تو رو من نمیدونم چیه ولی یه سریا رو من داشتم خدایی ادم جر میخورد باهاشون ورزش میکرد برا هین من قب ...

عزیز یه سوال نون کوهی خریدم نمیدونم چند تا کالری دارع تو مانکن زده نیست شما میدونین؟

💕💞
دختر تو بجای کاهش داری زیاد میشی؟ کالری مجازتو درست حساب کردی؟

آره،  من ٧٥رو ضربدر ٢٠ منهاي ٢٠٠ كردم شده ١٣٠٠ 

كالري شماريم هم درسته، چون من با همين روش ٢٠  تا كم كردم

ولي الان هورمونام به هم ريخته، اونم به خاطر وجود كيستهايي هست كه دارم، دو ماه هم دارو خوردم، خونريزيمو مرتب نكرد. مثلا الان روز دوازده پريوديم هست ولي دوباره امروز لكه بيني دارم، نميدونم ميخواد شديد بشه يا نه

فكر ميكنم به خاطر همونه ولي من كاملا رعايت ميكنم و با كمك شما نااميد نميشم

عه عزیزم شما هم مشکل داری برای پریود شدنت؟  توی پیام های قبلیت متوجه شدم که مجردی درسته؟  ...

اره تنبلی تخمدان دارم منم😣

اره مجردم

خیلی نگرانم 

شما چن سالته؟

کلی دارو خوردم الان این ماه دارو نخوردم دوهفتس عقب انداختم الان دوباره شروع کردم ب خوردن دارو😥

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
چالش غذایی هفته آینده👆👆👆👆👆 @فقطخداجون     @جیگل۷۴     @مهسااجووون ...

سلام عزیزم ،حتما چالش رو انجام میدم .

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
گزارش#   @pari95     از زحمتای کمک سرگروه عزیزهم بسیار سپاسگذارم🥰🥰

👌👌👌👌👌👌

توبهترینی❤#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیز یه سوال نون کوهی خریدم نمیدونم چند تا کالری دارع تو مانکن زده نیست شما میدونین؟

عزیزم من نمیدونم.ولی موادشو جدا حساب کن 

یا اینکه حدودی بزن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم