2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287839 بازدید | 36895 پست
عزیزم کارهایی که تو حاملگی کردی و ورزش و غذاهایی که ممنوع کردی که وزنت نرفته بالا تو یک پست بیزحمت م ...

عزیزم کالریم از روز اول ثابت نبوده تاالان و الان توی ذهنم نیست که بخوام بگم میترسم اشتباه کنم...فقط بگم اولش که من توی تثبیت وزن بودم که حامله شدم..واسه شروع کالری تثبیت میرفتم بعد یکی دوماه ۵۰۰ کالری اضاف کردم یعنی کالری تثبیت + ۵۰۰ کالری اضافه برای وزن بچه..

این روند‌ ادامه دادم تا اواسط ماه ۷ کم دکترم گفت الان باید بیشتر وزن اضاف کنی وتغذیه ت کامل تر باشه منم از ماه هفتم همون کالری تثبیت با ۶۰۰-۷۰۰ کالری اضاف میخوردم....همین ادامه داشت تا هفته آخر ۸ ماه که رسوندم کالری رو ۸۰۰ یعنی‌کالری تثبیت با ۸۰۰ کالری اضاف..

سبزی همیشه تو برنامم هست..چون هم مفیده هم باعث میشه یبوست نگیری 

نوشابه..دلستر..قند مصنوعی..چیپس و پفک و ساندویچ اصصصصلا نخوردم یعنی این ۹ ماهی تو شکمم نرفته..

ماهی میگو مرغ همه چیز کبابی و آبپز میخوردم...

عدسی خیلی تو برنامم هست کلا عدس و زیاد استفاده میکنم چون عالیه واسه کم خونی..

ورزش هم استخر و یوگا..پیاده روی از روزی یه ربع شروع کردم تاالان که ماه آخرم ۱ ساعت و نیم رو تقسیم کردم ۳ تا نیم ساعت میرم...ورزش با توپم انجام میدم که توی نت اگه سرچ کنی همش میاد..

روغت معمولی اصصصلا نخر زیتون هم مفیدتره هم کمتر مصرف میشه اون روغنا نیدیزی تو تابه انگار بخار میشن...

بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم😘😘

مررسی عزیزم😍😘 ایشالا بسلامتی باشه الهههههههههههههی😍😍😍😍😍 واااای من جات خیلی ذوووق دارم😘

مرسی عزیزدلم انشالله😍😍😍مثه بچه اولیا روزی ۱۰ بار باآوا میشینیم ساک و وسایلشو مرور میکنیم ذوق مرگ میشیم😂😂 فقط آوا امروز گیر داده بود میگفت پستونک منه نمیدم آجی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم زیر سایت درگیر مشاور و دکتر و کوعت و زهره مار زیاد گوشی دست نمیگرفتم...میومدم یه سری میزد ...

فدات عزیزم💓💓

مشاوره چرا؟ کی انشالله زایمان میکنی؟ اسم انتخاب نکردی هنوز؟ اینهمه سوال؟؟😂😂

😁😁😁. منننمممممم. ولی بعضیا رو میبینم هیکلشون پره. دلم میخاد😧. البته چاق نه ها. پرن. ولی شکم و ...

من با لباس شکم و پهلوم اصلا مشخص نیست 

ولی با لباس خونگی همش اویزون 😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

وزن#  

@zizigoli      

وزن اولیه        وزن این هفته         وزن هدف

۶۷                     ۶۶/۷۰۰                     ۶۰

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
فدات عزیزم💓💓 مشاوره چرا؟ کی انشالله زایمان میکنی؟ اسم انتخاب نکردی هنوز؟ اینهمه سوال؟؟😂😂

بخاطر آوا یه کم بدقلقی میکرد و کلا دختر بدی شده بود..مجبور بودم برم کلی جلسه رفتم تاکمی رو به راه بشه...

اسمم شد رها 

زابمانمم زده ۲۱ مرداد نمیدونم حالا جلوتر بیفته یا عقب تر😂😂

😁😁😁. منننمممممم. ولی بعضیا رو میبینم هیکلشون پره. دلم میخاد😧. البته چاق نه ها. پرن. ولی شکم و ...

هرکی منو بیرون میبینه میگه خوش بحالت چقدر خوب اندامت نمیدونن با لباس خونگی هرکولم 😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بخاطر آوا یه کم بدقلقی میکرد و کلا دختر بدی شده بود..مجبور بودم برم کلی جلسه رفتم تاکمی رو به راه بش ...

خب خداروشکر ک بهتره❤❤

پس حرف حرف آقاتون شد😉😉قشنگه رها

انشالله ب سلامتی زایمان کنی و نی نی تو سالم بغل بگیری💋💋

مرسی عزیزدلم انشالله😍😍😍مثه بچه اولیا روزی ۱۰ بار باآوا میشینیم ساک و وسایلشو مرور میکنیم ذوق مرگ ...

آخخخخخخیییی عزیزم😍😍😍😍

فقط آوا😍😍😂😂😂اینو خوب گفته😂

داشتم مطالبی ک گذاشتی رو میخوندم عالیه😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
خب خداروشکر ک بهتره❤❤ پس حرف حرف آقاتون شد😉😉قشنگه رها انشالله ب سلامتی زایمان کنی و نی نی تو سال ...

آره مرغش یه پا داره این همه اسمای خوب گیر داده به رها😐😐😐 آوا که میگه آجی ادا 😂 نمیتونه بگه رها....انشالله مرسی عزیزدلم😘😘 

تو چه خبر؟؟؟

آخخخخخخیییی عزیزم😍😍😍😍 فقط آوا😍😍😂😂😂اینو خوب گفته😂 داشتم مطالبی ک گذاشتی رو میخوندم عالیه ...

آره کلا آوا حرفش همینه😂😂

فداتشم انشالله به درد همه بخوره...اینجا که تاپیکا شده همه اجق وجق