2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
@شیرین_آردا     وزن شروع     ۸۳ وزن هفته ی پیش  ۷۷ وزن این هفته  & ...

کاهشت مبارک خوشگلم😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
😍😘 آره اون هفته نبودی شما ۶۸/۹۰۰ شده بودم پریود بودم خیلی درد داشتم همش کاچی کجای نبات خوردم...ول ...

افرین رژیمی_نمونه#  👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیرین_آردا     وزن اولیه       وزن قبل         &nbs ...

چرا ثابت موندی آیداجون🤨

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خوبم.ممنون.جات خالیه،از کی میای سایت؟

خداروشکرکه خوبی😍😍من میام اینجاشارژ میشم میرم فعلآ که مادرم هیچکارنمیتونه بادستاش انجام بده اینجاهم ازترازوخبری نیست کالری شماری میکنم ولی وزن نکردم هروقت برم خونه خودم بازمیام سایت 😍

ببین چیکار کردی دیگه😕 خودت میگی ورزشام منظم نیستو آب نمیخورم که دوتاشم عامل بزرگیه. این هفته کامل رعایت کن ببینم چی میشه🧡. @shimahamed  

@دوباره_زندگی  

مائده اجی خوبی؟؟

میگم اضاف نکردی بی گروه؟؟😣😣

من خوب رعایت نمیکنم بخاطر محیا. چند هفته س کاهش نداشتم. میخام بیام بیرون بیشتر از این اذیت نکنم سرگروهمو.   @مامان_الیساهستم2  

میترسم😣😣

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام خانما میشه یکم روحیه بمن بدین؟ 2_3هفته اس شروع کردم واسه رژیم حال ندارم ورزش کنم گاهی اونقدر گ ...

سلام عزیزم منم اولش دقیقا همینجوری بودم همش گرسنه بودم ولی انگار آدم معده اش کوچیک میشه و عادت میکنه سالاد کاهو بخور معدتو پر میکنه بعضی وقتا گزارشای بچه هارو بخون انگیزه میگیری مثلا گزارشای آیلین تو گروه نارنجی رو بخون خیلی دقیقه کلی هم ورزش میکنه هر روز 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
عزیزم میان وعده بخورانگیزه داشته باش ویتامین بخورانقدبه اون شیرینی جات فکرنکن هرچی فکرکنی همون نصیبت ...

مررررری مهربونم واسه انگیزه ت😘😘😘

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔

@ستاره_دنباله_دار11  

@stayesh  

@dokhtare_royaha2  

وزناتون خوشگلا؟؟

اینو بخونین گلا @abremaman     @aghayedelha   فکر کنم نیستی واسه وزن کشی شما د ...

سلام عزیزم پری ام امروز

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
کاذبه دیگه شاید کمتره. دوس داری بگو

یعنی کمتر نشون میده وزن رو یا بیشتر 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@دوباره_زندگی     مائده اجی خوبی؟؟ میگم اضاف نکردی بی گروه؟؟😣😣 من خوب رعایت نم ...

سلام مرضیه جون

خوبی؟ 

والا الان 1هفته است خونه مادرشوهرمم وزن نکردم

ولی 1 هفته ونیم پیش همون حدودای 73 اینا بودم

حالا برگردیم دوباره باید حسابی رژیمو سفت و سخت بگیرمو دوباره ورزشمو شروع کنم

همه چی بستگی به خودت داره، باید مواظب غذا خوردنت باشی

@ستاره_دنباله_دار11     @stayesh     @dokhtare_royaha2     وز ...

وزن هدف ۵۸    وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ گرم    وزن هفته پیش ۷۱.۳۰۰    وزن این هفته  ۷۰.۲۰۰ گرم  البته دو روز قبل پری هستم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@ستاره_دنباله_دار11     @stayesh     @dokhtare_royaha2     وز ...

شیرین جون وزنم‌کم شده یعنی کاذبه 🤔🤔

ببین چیکار کردی دیگه😕 خودت میگی ورزشام منظم نیستو آب نمیخورم که دوتاشم عامل بزرگیه. این هفته کامل ر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭عاقا تمام انگیزم و از دست دادم 😭

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘