2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
اسم :دخیناز  وزن شروع : ۷۹/۱۰۰ وزن هفته قبل : ۷۷/۷۰۰ وزن این هفته ۷۷/۴۰۰  وزن هدف ۶۰. ...

چرا ثابت موندی به نظر خودت؟ بیشترین مشکل گزارشات چی بود؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#   صبحانه لواش ۳کف.خامه ۱ق.(۱۴۴) ناهار عدس پلو ۷ق.سالاد شیرازی ۵ق.دوغ ۱لیوان(۳۹۱) شام ...

هم گزارشت خوب بود هم ورزشت مرسی عزیزم

روز قبل از وزن کشی‌ اگه نون و برنج نخورین و بیشتر سبزیجات و پروتیین پخته بخورین هم واسه وزن کشی خیلی تاثیرش بهتره

وزنت چی شد عزیزم؟

در رابطه با مشکلت هم امیدوارم حل شه❤️❤️😞😞

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
خوبه شما باز 200 گرم کم کردی. من که هیچی. البته من هم کلا فقط هفته ای سه روز میرسم که ورزش کنم، ولی ...

اخه ۲۰۰ گرمم واسه این کم کردم که دیروز فقط ۵۰۰ کالری خوردم .صبحم از گشنگی سرگیجه شدید داشتم.خیلی هنر کردم ۲۰۰ گرم کم کردم 😁

یه برنامه فیتنس دارم تو گوشیم اسمش lose belly fat هس.کلا ۲۰ دقیقه هر تمرینش طول میکشه ولی واسه من خیلی تاثیر داره.قشنگ انگار شکمم کوچیک میشه.ولی این هفته اصلا ورزش نکردم.

این عفته میخوام هروز کار کنم اونو

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
ممنون عزیزم فعلا چاخالو هستم اما به باربی شدن امید دارم    

یه باربی درون داری‌ کم کم داره میاد بیرون😂❤️

وزن# کشی ابرمامان وزن شروع ۹۳.          وزن هفته قبل ۸۷.   وزن الان ...

ممنون عزیزم

امیدوارم متوجه اشتباهات این هفته ت که باعث کم بودن کاهشت شده باشی و هفته دیگه جبران کنی

بچها بیاین خاک تو سرم شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۱۲۰۰ اضافه کردم آخه چرا😕😕😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اولیه ۷۷ 

هفته ی پیش پریود

هفته ی قبلش ۷۲۹۰۰

فعلی ۷۴۱۰۰

هدف ۶۰ 

با ابن رونی ک وزن من داره باید هدفم و ۸۰ بزارم ن ۶۰ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

من فقط ورزشام منظم نیس و کم آب خوردن  ولی حقم اضافه وزن نیس😭

@شیرین_آردا  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
نیاز نیست،اما روزای قبل وزن کشی فست باشی بهتره،هم اینکه یه خورده اضافه بشی ،اونم کم میشه با فست،

عزیزم به خاطر پریود در حد المپیک اشتها دارم

من هفته پیش ۱۰۰ تا اضاف کردم و تثبیت شروع شد میتونم ۱۰۰ تا دیگه اضافه کنم یا زوده؟

وزن#  

@سمیه1396  

وزن اوایه ۶۳

وزن هفته پیش ۵۷

وزن این هفته ۵۷

وزن هدف ۵۲

این هفته ثابت بودم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستای با انگیزه. خوبین؟

میگم‌ک من قدم ۱۵۵ و وزنم تقریبا ۵۲/۵ بود ک با بدبختی رسوندمش ب ۴۸. شکم و پهلو فقط داشتم و انصافا کوچیک شدن ولی بیشتر اون جاهاییم ک باعث زیبایی خانم هستش آب شدن... حالا دلم‌میخاد وزنم بشه ۴۵ یا نهایتش ۴۶ و ثابت بمونه روی همین عدد... ولی بالاتنه و پایین تنم لاغر نشه😆😆😆😆 راهی هست؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))