2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287839 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم😍

وزن شروع        وزن هفته قبل       وزن این هفته      هدف

۷۴/۵۰۰                ۶۳                      ۶۲/۵۰۰            ۵۸

بدون 🚾بودم😶

این همه رعایت میکنم ۵۰۰تا همش😢

راستی عزیزدلم کالریمو باید دوباره ببندم؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزيزم خوبي؟  ميگم نون و برنج اصلا نميخوري؟؟؟؟؟؟؟  پس چي ميخوري؟؟؟؟ ريزش مو نداري بغ ...

سلام عزيزم خوبی  شما 😍نون برنج مهمونی نرم اصلا نمی‌خورم از اول رژیم هم نمی‌خورم ریزش هم نداشتم اصلا موهامم بلنده تا زیر کیونم😁 بهشون میرسم ولی ریزش نداشتم تا الان😉 من کلا هرنوع غذای باشه خورشتشو میخورم یا برا خودم یه تیکه مرغ میپزم سالاد میخورم جدیدا هم آبدوغ خیار درست میکنم به نیت سوپ میخورم😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
برای شروع باید  توضیح جامع برنامه   رو بخونید که کامل تمام این موارد و موارد دیگه ا ...

بامداد جونم ببخشید میدونم نباید میومدم نظر میدادم ولی من از اون قدیما ک اصلا گروه بندی نبود تو تاپیکات میومدم عشق میکردم دیر شروع کردم ولی الان ۱۳.۴۰۰ کم کردم تازه فقط با کالری شماری عادی شما نه فست و خگخ... خواستم ازت تشکر کنم و اگه اجازه بدی وقتی ب وزنی ک میخوام رسیدم بیام ازت تشکر کنم❤

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
@نازلی_سخن_نگفت     وزن شروع85وزن هفته قبل 74وزن فعلی73وزن هدف57 نازلی گلی کاهشت مبارک ...

مبارکه عزیزم داری به صعود نزدیک میشی😍😍

قربونت برم مطمئنم زود زود میرسی باربی جان😘😘

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام.ممنون.منم رفتم تثبیت سه ماهه حدوداً. چرا اخه ؟خودت حذفشون کردی؟یه مدت تثبیت باش بعدا اگه خواست ...

آره وزن الانم 58 فعلا خستم موندم تو این وزن وگرنه قراره تا 50 برم انشالله هفته بعد شروع میکنم 😉برنج و نون و کلا از اول رژیم حذف کردم مهمونی بود میخوردم الان که نیست همچنان نمی‌خورم، 😁

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آره عزیزم... ولی گفتم ک کاذبه... شکمم کاملا ورم داره... وزن اولیه     وزن هفته قبل &nb ...

اره یادم اومد گلم

شما هم راه زیادی تا صعودت باقی نمونده

امیدوارم بعد از پایان دوره درمانت یه کاهش حسابی داشته باشی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

مانکن‌های آینده😍😍😍😍😍 اگه  رژیم پروتئین و دارین میشه منو ریپ کنین اسکرین داشتم گمشده🥴

مانکن‌های آینده😍😍😍😍😍 اگه  رژیم پروتئین و دارین میشه منو ریپ کنین اسکرین داشتم گمشده🥴

رژيم پروتئين

🥚🍅☕️صبحانه = یک عدد تخم مرغ آب پز + نصف گوجه ( اختیاری ) یک فنجان قهوه بدون قند و شکر ( قهوه هم اختیاریه ) کالری ۹۲
🍗🥗ناهار = صد گرم سینه مرغ آبپز یا کبابی  + سالاد ( سس سالادتون میتونه لیموی تازه یا آبغوره باشه 🔴 سسی ماستی روغن زیتونی نزنیدا 😝)
+ یک فنجان آب کرفس  (کالری ناهار ۱۷۰ )  
🍌عصرانه = نصف موز  (کالری ۵۳ )
🥩🐟🥗🍋شام = صد گرم ماهی آبپز یا کبابی یا گریل یااا پنجاه گرم گوشت قرمز بدون چربی آبپز یا کبابی + سالاد و لیمو (کالری ۱۳۰) 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

رژيم پروتئين 🥚🍅☕️صبحانه = یک عدد تخم مرغ آب پز + نصف گوجه ( اختیاری ) یک فنجان قهوه بدون قند و شک ...

دست گلت درد نکنه عزیزم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

اره یادم اومد گلم شما هم راه زیادی تا صعودت باقی نمونده امیدوارم بعد از پایان دوره درمانت یه کاهش ...

انشالله عزیزم😍

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
@مامان_الیساهستم2     @گل_کادوپول     سلام عزیزان صبحتون بخیر وزن شرو ...

سلام عزیزم کاهشت مبارک 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد