2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
ممنون نازلی جون همش راهنمایی های خوب شماست سعی می کنم همیشه رعایت کنم و شاگرد نمونه باشم   &nbs ...

عزیزمی   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم یلدا که عضو گروهتون هست تا چند روز نمیتونه بیاد برا همین  گفت بگم بهتون

باشه گلم ممنون که اطلاع دادی

اگه ممکنه ازش بپرس که کی برمی گرده و بگو

مرسی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نازلی_سخن_نگفت  

سلام صبح بخیر 

وزن اولیه ۸۳

وزن هفته پیش۷۸۹۰۰

وزن الان۷۷۸۰۰

وزن هدف۶۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@سمیه1396  

سلام سمیه جون

وزن شروع ۶۵

وزن هفته قبل ۵۹

وزن اینهفته ۵۹

وزن هدف ۵۴

من دو هفته اس بخاطر بیماریم نه ورزش داشتم نه رژیم البته هفته قبل چون هفته اول بود و چیزی نمیتونستم بخورم ۱/۵کم کردم ولی اینهفته وزنم ثابت بود بازم خداروشکر اضاف نشدم من فردا دوباره باید برم تست بدم چون علایمم از بین رفته دکتر گفت غلایمت از بین رفت دوباره باید بیای تست بدی از فردا دوباره گزارش میدم و رژیم رو شروع میکنم 

فقط سمیه جون تا چه ساعتی میتونیم گزارش بدیم ؟ چالش ها غیر از چالش آب که خوندم دیگه چیه چون دو هفته نبودم خیلی در جریان نیستم بعدم فعلا چون تازه خوب شدم فست نمیتونم بگیرم وزنم رو منهای ۲۰۰میکنم هر چند میدونم کاهشم کمتر میشه چون ی بار اینجوری امتحان کردم ورزش هم فعلا نمیتونم سنگین برم در حد پیاده روی بیشتر نمیتونم هنوز بدنم ضعیفه

بچه های گل گروه زرد🌻🌻🌻 امروز وزن کشیه فراموش نشه

قانون رو می دونید دیگه. ناشتا باشید. بعد از دستشویی 💩 ,  در جای همیشگی با لباس همیشگی

تا قبل از 4 بعد از ظهر لطفا همه گزارش وزن رو به دقیقا به این صورتی که پایین می نویسم برام بذارین-خیلی مهمه:

اسم      وزن شروع    وزن هفته پیش    وزن فعلی    وزن هدف

مرسی از همه ی گلا امیدوارم کاهش خوبی داشته بوده باشین!  💛💛💛

@دخیناز  @گل_کادوپول @قرمزی78 @sogol155 @مهربون21  

بچه های گل گروه زرد🌻🌻🌻 امروز وزن کشیه فراموش نشه قانون رو می دونید دیگه. ناشتا باشید. بعد از ...

اینو بخونین گلا

@abremaman  

@aghayedelha فکر کنم نیستی واسه وزن کشی شما درسته؟

چه کردی تو قهرمان👏

فداتتت😘😘فقط این هفته ورزش کردم و برنجمو کمتر کردم یه کم هرچند جمعه از مجاز زدم بالاولی دیروز رعایت کردم میوه زیاد خوردم 😃😃😃

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

سلام عزیزم @سمیه1396 وزن#  

برای اولین بار وزنم یه عدد رند شد   

اسم    وزن شروع   وزن هفته پیش   وزن فعلی   وزن هدف

نازلی       67                60/3             59            57

@نازلی_سخن_نگفت     سلام صبح بخیر  وزن اولیه ۸۳ وزن هفته پیش۷۸۹۰۰ وزن الان۷۷۸۰۰ ...

خیلییییی عالیه عزیزم آفرین مبارک باشه کاهشت 

کمی زیاده.تو یه روز بهتره از همه گروه های غذایی به بدنت برسه،انتحاری نه چون تو کالری مجازت بوده،اما ...

عزیزم من یکشنبه پیش ۵۵.۲ بودم پنجشنبه ۵۵.۳ بودم

امروز ۵۵.۷۵ که کاذبه چون به شدت درد پریود و درد زیر شکم دارم و از پنجشنبه هم رعایت کردم دیروز فست بودم 

میخوای همون ۵۵.۳ رو حساب کن

وزن اولیه ۶۳.  وزن هفته پیش ۵۵.۲.      وزن این هفته ۵۵.۳.    ورن هدف ۵۵

ممنونم

@شیرین_آردا    

سلام گلم صبحت بخیر و خوشی

وزن اولیه۹۸

وزن هفته پیش۹۵/۵

وزن این هفته۹۵

وزن هدف۸۱

من هفته پیش پری بودم و نتونستم ورزش کنم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

@شیرین_آردا  

وزن اولیه87.       وزن هفته ی قبل 82.       وزن فعلی83 

ناراحت نیستم چون احساسم میگه سایزم کم شده ادامه میدم با قدرت بیشتر در ضمن من همیشه سالم خوری دارم وهمیشه زیر مجازم میبندم ک میدونم اشتباه اس باید کالریم پر شه شیرین جان تو هم اگه مطلبی میدونی راجع بهم بگو تا رعایت کنم دوستت دارم سرگروهه خوشگلم😘😘💪💪💪

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙