2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287807 بازدید | 36895 پست

@مامان_الیساهستم2      

سلام سرگروه مهربونم گزارش امروز ۲۵ تیر 

نمیدونم# چند روز مونده به هدف 😉

صبحانه👈 : یک عدد نیمرو + ۴ کف دست تافتون = ۲۷۱

م 👈: چای + یه حبه قند + یک ق مربا خوری شیره انگور =۳۸

ناهار۸ قاشق پلو کته + دو تیکه گوشت خورشتی +نصف لیوان موهیتو + یک لیوان ماست سهمیه شیردهی=۴۰۲

م: 👈چای + قند یه حبه ، چون کهیر مزمن دارم نمیخام زیاد خرما بخورم 

شام :۳ کف دست نان تافتون + ماست و خیار =۳۰۲

۸ لیوان آب 

مولتی ویتامین

یک لیوان شیر سهمیه شیردهی 

کالری مجاز : ۱۲۰۰

کالری مصرفی :۱۰۲۵ بقیشم پر میکنم با میوه و تنقلات 

ورزش : ۳۰ دقیقه با آپ چالش لاغری تمام بدن + حرکات مخصوص پا و ران + ۵۰ حرکت با چوب + ۵۰ دراز نشست 

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

سرگروه جونم میدونم که میدونی دیشب گزارش ندادم شرمنده 😯

یه مدته خیلی معتاد اینترنت شدم شبا تا صبح بیدار بودم پوستم داره خراب میشه از شب بیداری همش کسل و بی حال بودم  دیگه بستم تموم شد نخریدم تا از سرم بپره دیروزم نت نداشتم بیرون بودیم دیر برگشتیم الانم یواشکی به اینترنت شوهرم وصل شدم گزارشمو بدم ببخشید دیگه 😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
زنگ بزن از دکترش بپرس یا مرکز بهداشت  وقتی میگی تشنج کرده حسابی گوش بزنگ باش  بچه رو مرت ...

سلام ممنون عزیزم فعلا تبش قطع شده مرسی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_الیساهستم2  

سهیلا جونم نیستی ؟  نمیای دعبام کنی ؟ من برم اینترنت شوهرمو قطع کنم تا خوابیده 😁😁😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
الان که حالت خوب نیس.. فعلا سرکه نخور... نکنه ناشتا میخوردی؟ چیزای گرمیجات بخور.. مصرف مایعاتت ر ...

نه کلا سرکه بهم نمیسازه .

چشم عزیزم .

اگه موردی نداره من چند روز گزارش ندم .الان از صبح هیچی نخوردم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم. افرین بهت تبریک میگم💪💪💪💪. وزنت رو ضربدر 30کن.ولی یه دفعه ای اضافه نکنی ب محازت ...

فدات بشم  عزیزم  ممنونم  درموردچاقی صورت بگو  خیلی رنگ پریده  ولاغرم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
@pari95     سلام پری جونم 😘 من امروز یه مشکلی دارم😢 اشتهام خیلی کم شده از صبح تا حالا ...

سلام گلم منم گاهی اینطور میشم 

لبنیات و چیزای پر کالری مغزیجات و این چیزا رو بخور ک پر بشه کالریت.نمیشه راهکار داد چون ممکن اشتهات زیاد بشه بعد اینطوری نمیتونی کنترلش کنی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
کم کن از امروزت+ ورزش

سميه سركه سيبو يادم رفت بخور قبل ناهار

قبل شام بخورم؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام گلم اگه نتونستم چندروز گزارش بدم بدون اینترنتم قطعه درجریان باشی اخطارندی😘😘😘 @pari95 &nbs ...

سلام گلم باشه عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من دمبل ۲کیلویی خریدم الان انگار برام خیلی سبک شده دوس دارم ۲ونیم بشه  دیگه ۱کیلو هم خیلی کمه ...

مرسی مهربون ❤😚

ب نظرم همون وزنه های ک میشه عوض کرد وزنه رو کم و زیادش کرد خوبه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها شما ظهرا چند ساعت ميخوابيد؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام گلم.. اول با بطری های کوچیک شروع کن داخلش را پر از خاک کن... با اوناا تمرین کن.. بعدش برات ...

ای خااااهرررر مگه با این وروجک فضول میشع از این کارا کردددد🙆🙆🙆🙄

میره پیدا میکنه بازش میکنه کل زندگی رو با خاک یکسان میکنه😐

همون وزنه بهتره😆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵