2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست

🔸خوردن مقادیر کمی شکلات تلخ می تواند سلامتتان را تقویت کند. از بهبود خلق و خو تا کمک به بهبود یافتن سرفه می توانید روی این خوشمزه حساب کنید.

می تواند حالتان را خوب کند

🍫طعم، بو و بافت شکلات باعث تحریک مناطق احساس خوب در مغز می شود. شکلات همچنین حاوی تریپتوفان یک آمینو اسید ضروری است که باعث تحریک تولید سروتونين، ضد افسردگی طبیعی مغز می شود. محققان تاثیر شکلات را با احساسی که زمان عاشق شدن داریم یکسان می دانند❤️

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

چرا برای کاهش وزن باید پروتئین بخورید؟

مصرف پروتئین به دلیل دیر هضم بودن می تواند باعث جلوگیری از گرسنگی شود و میل خوردن به غذا را کم کند. معمولا" توصیه می شود در وعده صبحانه حتما" مواد غذایی حاوی پروتئین میل کنید تا گرسنگی دیرتر سراغ شما بیاید، اما نتایج تحقیقات به نکته جالبی در این خصوص اشاره کرده است.

مواد غذایی حاوی پروتئین هورمون گرلین که از معده ترشح  و موجب تحریک اشتها می شود را سرکوب می کند. در واقع غذاهای پر چرب سطح گرلین را افزایش می دهد اما پروتئین باعث کاهش آن می شود.

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمونای من ۱ هفته بودن😬

اوهههه پس تو واقعا بیشتر از من گناه داشتی😉

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ممنون بانو    

🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
🔸خوردن مقادیر کمی شکلات تلخ می تواند سلامتتان را تقویت کند. از بهبود خلق و خو تا کمک به بهبود یافتن ...

من عاشق شکلات تلخم اما وقتی ی کم بخورم هی دلم میخاد باز بخورم یعنی تا ته شکلاتو درنیارم ولش نمیکنم😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

انگیزشی#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خانما میشه برام دعا کنین یه پول دستم بیاد شوهرم راضی شه از اینجا بریم😢😢😢دیگه کم اوردم،این مادرشوه ...

انشالله عزیزم توکل بر خدا چرا نشه؟؟هیچی غیر ممکن نیس از قانون جذب کمک بگیر 

شانس من هیچکس نیست باهام بیاد تنها رفتم قبلا..سخته ولی الان ک هوا گرمه‌و خورشید قلمبه هست نمیشه. شب ...

عزیزم رقصو امتحان کن....منم اینجا هوا بشدت گرم و شرجیه کرونا هم ک هست....برای ورزش هوازی تو خونه می رقصم هم لاغر میشم هم رقصم ب مرور بهتر میشه و هم برا روحیه ام خوبه

@بامدادخمار خوشکلم چرا نیستی

وقتی نمیایی انگار تاپیک یه چیزی کم داره

عزیزم رقصو امتحان کن....منم اینجا هوا بشدت گرم و شرجیه کرونا هم ک هست....برای ورزش هوازی تو خونه می ...

جدی تاثیرشو دیدین؟؟؟؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
جدی تاثیرشو دیدین؟؟؟؟

بله دیگ من الان وزنم خیلی کم نشده چون استپ بودم ولی سایزم خیلی کم شده شکمم قبلا سفت بوده الان شل شده....خیس عرقم میشم وقتی می رقصم....من اهنگ شاد ریختم تو فلش هرروز میذارم و صدا رو بلند میکنم و قر میدم 

بله دیگ من الان وزنم خیلی کم نشده ولی سایزم خیلی کم شده شکمم قبلا سفت بوده الان شل شده....خیس عرقم م ...

💪🏻 ما میتوانیم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴