2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288433 بازدید | 36895 پست
 @مامان_الیساهستم2     صبحانه : یه لیوان شیر و ۲ تا ساقه طلایی (۲۵۹ تا) ناهار : ن ...

😆😆😆😆اشکال نداره راحت باش خخخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
😂😂😂. ن بابا دیگه نزدیک چهلم. زنده باشی گلی

گزارش#  

صبحانه یه کفه دست نون بربری و نصف قوطی کبریت پنیر و یه خرما و یه گردو(200 )

ناهار عدس پلو و گوشت دو قاشق و سالاد کاهو (400 )

شام سوپ مرغ یه کاسه (200)

میان وعده هندوانه یه قاچ و زردآلو و گیلاس و چای سبز و خرما (200 )

کالری مجاز 1000 کالری مصرفی 1000

ورزش های پروانه 50 وحلقه و شنای دیوار و چالش شکم وپهلو انجام شد

آب8لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ی سینه مرغ کامل  ۳قاشق نشاسته ذرت نمک وفلفل دارچین زنجبیل و جوز هندی فلفل قرمز.من بع ...

سلام عزیزم سینه مرغ رو خام توغذاساز میریزی

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیزم از آخرهای فروردین شروع کردم...من قبلا اصلا فعالیت نداشتم ولی با شروع رژیم خودمم اکثرا هرروز یا ...

موفق باشی عزیزم آفرین به اراده تون

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
گزارش# @نازلی_سخن_نگفت    

خیلی خوب بود عزیزم ممنون. مرسی که مقدارها و آب و ورزش رو کامل نوشتی  

عزیزم برای نتیجه گرفتن بهتر نون رو بهتره محدود به یه وعده کنیم مخصوصا نون سنگینی مثل بربری و در حد 40-50 گرم باشه 

همینطور قندهای مصنوعی رو مثلا روزی که مربا خوردی دیگه ساقه طلایی نخور. 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
عه گفتم یکی به من اطلاع داده ولی نشد تو یاداشتم بنویسم فراموش کردم وزنتو گفتی نمیتونی بدی!؟؟؟؟؟

عزیزم وزنم ۹۴.۱۰۰...هر یکشنبه گفتی وزن بده و هر دهم سایز رو بده ولی اگه نتونستی گزارش نده...

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

گزارش# دیروز

@sepiiiiiideh  

ناشتا آب و سرکه 

صبحانه تخم مرغ آبپز ۱ عدد 

ناهار ۷ ق غ برنج کته خورش قیمه بادمجان ۵ ق غ سبزی یک لیوان ماست یک پیاله

شام عدسی دو ملاقه  نان لواش دو کف دست ماست یک پیاله

میانوعده زرد آلو ۵ عدد یک لیوان آب طالبی

کالری مصرفی ۱۵۰۰

کالری مجاز ۱۵۸۰ 

چالش# ۷۲ روز مونده تا هدف و اندام زیبا 

ورزش انجام ندادم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

ناشتا اب و سرکه سیب 

سلام عزیزم 

صبحانه پنیر لبنه نصف قوطی نان لواش دو کف دست عسل یک ق غ گردو دوعدد

ناهار آبدوغ خیار دو ملاقه 

شام کتلت ۵ عدد 

میانوعده زردآلو ۵ عدد  گیلاس نصف لیوان دمنوش چای سبز یک لیوان موز یک عدد

چالش# ۷۲ روز مونده تا هدف 

ورزش ۱۰ دقیقه اسکی فضایی ۱۵ دقیقه دراز نشست با دمبل

کالری مجاز ۱۵۸۰

کالری مصرفی ۱۵۶۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم خیلی خوبه سبزی بیشتر بخور هروقت کالریتو نمیدونی با چی پر کنی ماست یا شیر بخور.  کالریت ...

اره عزیزم صد تا ازش کم کردم ...چشم ممنونم ازت🌹🌹💕❤💕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزم زحمات خودت بوده موفق باشی امیدوارم زود زود به هدفت برسی    

فداتم عزیزه دلم🌹🌹🌹😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@شیرین_آردا  

ن گلم من فست ام و 500 میبندم😁😁

۴ ۵ روز زیاده هااا. دو روز مرخصی میدیم ما😈

بخدا من کم کم ۴ روز وضعم وخیمه ☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز