2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
گزارش# @نازلی_سخن_نگفت    

سلام عزیزم مرسی از گزارش  

عزیزم کاش مقدار هر چیزی که می خوری هم بنویسی. اینجوری گزارشت دقیق به نظر نمیاد. مثلا صبحانه هم کره خوردی هم عسل هم خرما هم نان بربری فقط شده 184؟؟؟؟؟

بابت کار خونه هم خسته نباشی   

این نون هم کمترش کنید مررررسی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

سلام به دادم برسید

@pari95  شب مهمونم فردا هم وزن کشی 😑😑البته از صبح کلا ۷۸۰کالری خوردم فک کنم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گزارش#   ص ٤ تا خرما ن تخي ابپز ٣ تا سفيده م كيلاس زرد الو ش سالاد كاهو  چالش ...

سلام عزیزم. مرسی برای گزارش فستت خوب بود 

گزارش جمعه ت رو من پیدا نکردم. اون روزی که دلمه و سوپ خوردی پنجشنبه بود یا جمعه؟ اون آخرین گزارشیه که ازت دارم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
قربونت ممنون لطف داری, نه خب تو چیکار کنی خیلیم عالیه که بفکرهمه هستی تشکر. 😘

عزیزی

@pari95  

گزارش#  

سلام عشق من 🤗

۷۳(# روز تا هدف💪)📛

فست ✔

صبحانه= تخم مرغ آبپز+ گوجه فرنگی+ آووکادو

ناهار= مرغ کبابی 

میان وعده= سیب گلاب +کنار هندی+ قهوه ترک 

شام = بورانی کرفس 

آب= ۸ لیوان 

مجموع کالری =۵۰۰ 

ورزش = ۳۰ دقیقه هوازی ✔

چالش سرکه سیب ✔

چالش حذف قند ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

ممنون عزیزم واقعا عالی بودی

صبحانه قارچ پخته.   چه جذاااب

عزیزم وقتی فقط عکس باشه تو پستت ریپلای نمیشی. یه نقطه ای کلمه ای چیزی بذار که بتونم ریپلایت کنم و ببینی. مرسی

@گل_کادوپول  

الهی عزیزم 🤗خیلی خوب بود اشکال نداره اگه یه روز بوده  ایشالا که کم کردی امید داشته باش

الهه خانم جواب ندادن ؟؟من مردم اینقدر چک کردم شخصی ازشون بپرسید

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

من نه تنها کاهش ندارم این هفته که گویا افزایش هم دارم فقط به خاطر یه شب خوردن و فست نبودن

وااااااااااااااااای دلم می خواد کله م رو بکوبم تو دیواااااار 

سلام گلم. خدا بد نده. ایشالا زودتر خوب شن. باشه عزیزم. فقط یکشنبه خودتو برسون ب وزن کشی.حواست ب رز ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

گزارش#  امروز

@مامان_الیساهستم2  

75 روز مانده تا مانکن شدن

صبحانه: خامه صبحانه 1 قاشق+1 کف دست نان

ناهار:خوراک لوبیا

میان وعده: قهوه+سیب

شام:خوراک مرغ+سالاد کاهو

ورزش:50 طناب+50پروانه+چالش 30روزه

آب 8 لیوان

عزیزم شکر قهوه ای چاق کننده هست؟ میشه استفاد کرد؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍