2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287140 بازدید | 36895 پست
آره درسته .اما با اینکه  از اینجا مطالب  رو کپی کردن خیلی پرو تشریف دارن  تو تاپیکش & ...

وااااای 😆😆😆 ترسیده عضوهاشو بدزدی 😂😂

مثل بچه ها که میگن برو در خونه خودتون بازی کن 🤣🤣🤣

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه عزیزم موارد کم نشدن وزن منظورم بود برات  میزارم بخون ببین کدوم از اینا رو داری بهم بگو  ...

الهه میگم این اسکی رفتن ک چیزی نیس...من برات یه نقشه بزرگتر دارم😉میخوام پیج اینستا بزنم همین رژیمو بفروشم و بگم با ما تضمینی لاغر شین با چندسال سابقه رژیم و لاغری....بعد توهم بیایی باید پول بدی رژیم خودتو بخری😁😁میرم پلیس فتاهم شکایت میکنم در اینجا رو تخته کنن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂من بر لاغری خودتون گفتم دیگ خود دانین😉

گودی ها کلی بجونت دعا میکنن کشف_کننده_کی_بودی# کاشف# 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه میگم این اسکی رفتن ک چیزی نیس...من برات یه نقشه بزرگتر دارم😉میخوام پیج اینستا بزنم همین رژیمو ...

😂😂😂 هر کاری میکنی فقط فست ها قبل وزنکشی 😆😆

گودی ها کلی بجونت دعا میکنن کشف_کننده_کی_بودی# کاشف# 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂خخخخ با این نقشه های شوم من😁 شوهرمو تصور کردم ک خمیده خمیده راه میره و جیغ میزنه ولم کن دیگه😂😂😂😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
😂😂😂 هر کاری میکنی فقط فست ها قبل وزنکشی 😆😆

نخیر من اصلا بخودم زحمت تایپ نمیدم ک 

حوصله اشو ندارم

دقیقا همین نوشته های خودتو اونجا کپی میکنم راحت و بی دردسر😁😂

آره درسته .اما با اینکه  از اینجا مطالب  رو کپی کردن خیلی پرو تشریف دارن  تو تاپیکش & ...

حالا همینو بهت گفتن شانس آوردی یبار یکی از بچه ها رفت گفت چرا توضیحات تاپیک بامداد و گذاشتید انقدرررر فحش دادن یکیشونم رفت کاربری جدید زد که فقط بیاد فحش بده واقعا شرم آور بود ادم باورش نمیشد اینا خانوم باشن  

فکر میکردی چند تا سیبیل کلفت از تو زندان پست میزارن 😬😆

😂😂😂😂😂😂😂خخخخ با این نقشه های شوم من😁 شوهرمو تصور کردم ک خمیده خمیده راه میره و جیغ میزنه ولم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای 

نخیر من اصلا بخودم زحمت تایپ نمیدم ک  حوصله اشو ندارم دقیقا همین نوشته های خودتو اونجا کپی می ...

باشه بزار فقط فحش نده 😆😆 حرومت#  

باشه بزار فقط فحش نده 😆😆 حرومت#  

😂😂😂😂😂😂😂اسکی هم  اگ قراره باشه باید اینجوری باشه😉😉😉

الی میگم الان جدی جدی یکی این پستا رو میخونه و میره همینکارو میکنه 

عجب غلطی کردم راه نشونشون دادم

بچه هاااااااااااا بیدارین؟؟؟🙆🙆🙆🙆یه روش کالری سوزی باحال پیدا کردم🤓🤓 یعنی هم لذت می برین هم کال ...

خخخخخ دهنت سرویس با اون کشفت ....ببخشید راحت بودم باهات آخه کلی خندیدم😁😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خخخخخ دهنت سرویس با اون کشفت ....ببخشید راحت بودم باهات آخه کلی خندیدم😁😁😁😁

😂😂😂ن راحت باش برو کالری سوزی کن نوش جونت

@مامان_الیساهستم2     سلام دختر ناز و مهربون😍😍 گزارش#   ۷۷روزتاجذابیت# &nbs ...

سلام گلنازم

خیلی عالی بود . حرف نداره👍👍👍

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست