2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287813 بازدید | 36895 پست
@مهدیه24     گزارش# 99/4/16 78 روز مانده تا خوش اندامی صبحانه👈نان بربری 2ونیم کف د ...

سلام عزیزم من که عاشق صبحانه ات شدم🤩👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻عالی

همه چی عالی👌🏻👌🏻👌🏻❤❤❤❤

فقط کالریت منهای ۲۰۰ بود؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
چ خوب من عاشق باغم😍😍 چ خلاصه اس گزارشت😩

نبابا باغ از دور خوبه وگرنه همش زحمته  ماهم تا قبل از داشتنش همش میگفتیم باغ بخریم واقعا زحمت داره .اقوام و فامیل هم انتظار دارن کلید بزاریم در اختیارشون خب بچهاشون رعایت نمیکنن و....همه دوست دارن استفاده ببرن اما کمکم نمیکنن حداقل میان اونجا ظرفاشونو بشورن 😂 ولی هواش و میوه هاش ک میدونی سم زیاد ندادیم ارگانیکه و اینا..تمام خستگی  رو از بین میبره .

ان شاءالله خدا خیلی زود بهت ی باغ بده کیف کنی .بچم نمیزاره هم گوشی دستم باشه میگیره🙄

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم من آرایش با صابون نمیتونم بشورم حتما باید صورت شو باشه منظورم همون آرایش پاک کنه  م ...

اقا ریمل چه مارکی خوبه؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام گلی خوبی  صبحانه یک کف دست نان تافتون و یک لیوان شیر کاکائو جهل گرم بنیر ناهار دویصت گرم ...

سلام عزیزم ببخشید پستتو ندیدم 

اینکه کالریتو فقط پر کنی خوب نیست سالم خوری مهمه  بیشتر کالریتو با سبزیجات و لبنیات و مغزیجات پر کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@مهدیه24     گزاااااااارش#   سلام عزیزم ۷۸ روز مونده تا پایان چالش صبحانه نان ...

عالی هستی عزیزم

میان وعده هاتم که حرف نداره👌🏻👌🏻👌🏻

رژیمی نمونه#  

من که عاشق این ورزشام😛

اسم منو گذاشتی ممه؟! لهنتی  میگفت با روحیم سازگار نیست سختگیریای اینجا

عشقمی تو دوس دالم باهات شوخی تونم 🙃🙃🙃🙃😘😘😘😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
منم دیگه واقعا نمیکشم هر شب هرشب بگم کالریتو پر کن یا سالم بخور😕

میدونم عزیزم🥺ببخشید کالریم واقعا هرکار میکنم پر نمیشه از یه طرفم اونقد وضعمون خوب نیس بتونم تو روز چندتا میوه و اینا بخورم🥺

خدایا شکرت😍💖
من که فکر نوکنم عشقم  اخه سرگروه ابی جدیدا  هستم منو وبخش جون دلم 😀

وای نمیدونستم ببخشید نه یکی زحمت کشیدقبول کرد

الان خوبه بچتون؟؟ گزارشتونو هیچی نمیگم چون حسااااابی باید دعوا کنم. 

ممنون عزیزم وواقعاببخشیدبابت ناپرهیزی هایی که انجام دادم .عصردوباره تب کرد غذادرست نمی خوردحالت تهوداشت انقدمشغولش بودم که متوجه نمی شدم دارم چیکارمی کنم بااین اوضاع کروناترسم داره واقعاشهرماقرمزچندتابچه هم مرده ازاسترس داشتم میمردم 

میدونم عزیزم🥺ببخشید کالریم واقعا هرکار میکنم پر نمیشه از یه طرفم اونقد وضعمون خوب نیس بتونم تو روز ...

عزیزم هر وقت دیدی کالریت پر نشده بعد از شامت یه لیوان‌ماست یا شیر بخور 

جذب کلسیوم تو شب عالیه همم کالریت پر شده

سلام گلم سلامت باشی. عالیه عزیزم سرکه هم خوردی؟

سرکه بالزامیک روی سالادم ریختم هنوز سرکه سیب نخریدم ولی چون  یکم حالت سرماخوردگی دارم میترسم برام خوب نباشه چیکار کنم به نظرت ؟

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سرکه بالزامیک روی سالادم ریختم هنوز سرکه سیب نخریدم ولی چون  یکم حالت سرماخوردگی دارم میترسم بر ...

اوه اگه سرماخوردگی‌داری اصلا سرکه نخور😳