2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287847 بازدید | 36895 پست

@بامدادخمار‍ 

@sepiiiiiideh    

@pari95    

سلام بر بهترین سرگروه های دنیا 

براتون امروز میخوام صلوات بفرستم 

خییییلی خوشحالم 

سایز لباسام همیشه ۴۸ یا ۵۰ بود امروز یه لباس خریدم سایر ۴۶

شلوار ۴۶ 

خیلی خیلی خوشحالم ک سایز کم کردم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@بامدادخمار ‍  @sepiiiiiideh       @pari95     &n ...

@بامدادخمار   

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ظهر بخیر💓💓💛

صبحانه:مربا انجیر ۱ دوونه.نان بربری.۱۸۳ کالری
نهار:املت.دوغ.نان سنگک ۲ کف.۳۲۰کالری
شام:سیب زمینی آبپز.ماهی.۱۱۲ کالری
میان وعده:چای سبز.شیر.خرما.کشمش.هویج.زردآلو.هندوانه.گیلاس‌.سیب.نخود فرنگی.۷۱۹ کالری
کالری مصرفی:۱۳۳۵
۶ لیوان آب
ورزش"حلقه.چالش شکم.چالش چوب.شنا دیواری.پلانک.طناب.درازنشست
۷۸ روز تا هدف

خدایا شکرت 🌸
من صابون زردچوبه میزنم. خیلی عالیه.

ممنون عزیزم من آرایش با صابون نمیتونم بشورم حتما باید صورت شو باشه منظورم همون آرایش پاک کنه  مخصوصا ریمل اگه اون نباشه کل مژه هام میکنم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@sepiiiiiideh   @مهدیه24   @شیرین_آردا   سلام بی معرفتا😔😔😔 خوبین؟

سلام خوبی مائده جون‌نازگل جون خوبه؟ چه میکنی با رژیم‌و ورزش کلا بیخیال شدی یاخودت پیش میری؟ 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام خوبی مائده جون‌نازگل جون خوبه؟ چه میکنی با رژیم‌و ورزش کلا بیخیال شدی یاخودت پیش میری؟ 

سلام عزیزم

مرسی زیاد خوب نیستم 3 روز نفخ دارم، امروز درد پریودی اضافه شده دارم میمیرم از درد

نازگلمم خوبه ممنون

خودم خاموش رژیمو ادامه میدم عزیزم

سلام خانوما یه سوال فنی از مامانایی که بچه کوچیک دارن 

نیم ساعت پیش به بچم هندونه کوچیک کوچیک کردم گذاشتم تو بشقاب خودش میخورد ۲۰ماهشه 

یهو دیدم گریه و جیغ و کبود شد و نفس نمیکشید منم فقط خودمو زدم و برعکسش کردم ولی نفس نمیکشید پشتش زدم 

هیچ کاری از دستم برنمیومد تا یهو عق زد و گریه کرد و خوب شد من تمام بدنم میلرزید حتی بعد نیم ساعتم هنوز میلرزم

شما میدونید باید اینجور وقتها چیکار کنیم  تا زودتر از گلوشون بپره

@بامدادخمار  

@مهدیه24  

@sepiiiiiideh  

و بقیه ی خانومای گل

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سلام یه صورت شوی خوب معرفی کنید بعد آرایش صورت بشوریم  @مهدیه24     @بامدادخمار ...

والا من با چیز خاصی صورتمو نمیشورم یه صابون گلیسیرین دارم باهمون صورتمو میشورم اگه نباشه دستمال مرطوب

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@sepiiiiiideh   @مهدیه24   @شیرین_آردا   سلام بی معرفتا😔😔😔 خوبین؟

سلام عزیزم چطوری مائده جون

چی شده؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام خانوما یه سوال فنی از مامانایی که بچه کوچیک دارن  نیم ساعت پیش به بچم هندونه کوچیک کوچیک ...

سلام عزیزم خوب کردی بمیرم براش

دستتو بذاری زیر سینه اش بااون دستت بزنی پشتش

عق میزنه خوب میشه

صدقه بذار عزیزم