2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289245 بازدید | 36895 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@لولیتا_ناباکوف     @مهسااجووون     @cr_97     @جیگل۷۴   ...

سلام عزیزم وزن فعلی 54.200       .وزن تثبیت ۵۵

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
ژووووون 

عزیزم من جون قبل شروع  گروه شما خودم ...رژیم کالری میگرفتم هزار صد هزار دویصت میخورد الان ک بر اساس وزنم هزار هفتصد خرده ای میخورم یعنی وزن کم میکنم ؟؟؟

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم

@شیرین_آردا 💛💓

صبحانه:نان بربری۲ کف.پنیر.خیار.گوجه‌نیمرو.۲۱۵ کالری
نهار:سیب زمینی آبپز.سینه مرغ آبپز.دوغ۳۹۰ کالری
شام:سالاد.۴۳ کالری
میان وعده:شیر.خرما.زردآلو.گیلاس.هندوانه.کشمش.۷۰۷ کالری
کالری مصرفی:۱۳۵۶
ورزش:چالش شکم.چالش چوب.پلانک.شنا دیواری.طناب.حلقه‌درازنشست
۸ لیوان آب
۷۹ روز تا هدف

خدایا شکرت 🌸
سلام عزیزم از بعد صبحونه تا نه شب بیرون بودم یه سره کار داشتم اصلا وقت نشد بیام خونه چیزی بخورم ...

سلام گلم🌸

مبارکه کاهشت🥳🥳🥳🥳🥳 عالییییی کم کردی

👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

خیلی خوبه ،حتمن امتحان میکنم البته میترسم فشارم بیاد پاییین ،چون با ابلیمو ک چشمام سیاهی میرفت و سرگیجه داشتم ک دیگه نخوردم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
سلام عزیزم واسه این هفته همون وزن ۷۰/۷۰۰ بزن.دوباره بفرستم یا دیروز برام وارد کردی؟

سلام گلم🌸

دبروز قبول نبود😉

الان حسابه😊👌

افرین ۱ کیلووو کاهش🎉🎉🎉🎉

دمت_گرم#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی من تصمیم گرفتم تثبیتی قهرمان بشم😁 برم تثبیت وروی سایزم کار کنم یکم برام از تثبیت ...

چه خوب👌👌پس بیا بغلم🙌🙌

وزن الان چنده؟شروع میکنی هفتگی۱۰۰کالری اضافه میکنی،هفته های اول حتی کاهش هم داری ،ورزش هم در هفته۴یا۵روز ،یکشنبه ها هم که وزنتو میگی

اندامت عالیه مهدیه👌👌👌