2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287280 بازدید | 36895 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@لولیتا_ناباکوف     @مهسااجووون     @cr_97     @جیگل۷۴   ...

سلام عزیزم وزن فعلی 54.200       .وزن تثبیت ۵۵

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
ژووووون 

عزیزم من جون قبل شروع  گروه شما خودم ...رژیم کالری میگرفتم هزار صد هزار دویصت میخورد الان ک بر اساس وزنم هزار هفتصد خرده ای میخورم یعنی وزن کم میکنم ؟؟؟

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم

@شیرین_آردا 💛💓

صبحانه:نان بربری۲ کف.پنیر.خیار.گوجه‌نیمرو.۲۱۵ کالری
نهار:سیب زمینی آبپز.سینه مرغ آبپز.دوغ۳۹۰ کالری
شام:سالاد.۴۳ کالری
میان وعده:شیر.خرما.زردآلو.گیلاس.هندوانه.کشمش.۷۰۷ کالری
کالری مصرفی:۱۳۵۶
ورزش:چالش شکم.چالش چوب.پلانک.شنا دیواری.طناب.حلقه‌درازنشست
۸ لیوان آب
۷۹ روز تا هدف

خدایا شکرت 🌸
سلام عزیزم از بعد صبحونه تا نه شب بیرون بودم یه سره کار داشتم اصلا وقت نشد بیام خونه چیزی بخورم ...

سلام گلم🌸

مبارکه کاهشت🥳🥳🥳🥳🥳 عالییییی کم کردی

👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

خیلی خوبه ،حتمن امتحان میکنم البته میترسم فشارم بیاد پاییین ،چون با ابلیمو ک چشمام سیاهی میرفت و سرگیجه داشتم ک دیگه نخوردم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
سلام عزیزم واسه این هفته همون وزن ۷۰/۷۰۰ بزن.دوباره بفرستم یا دیروز برام وارد کردی؟

سلام گلم🌸

دبروز قبول نبود😉

الان حسابه😊👌

افرین ۱ کیلووو کاهش🎉🎉🎉🎉

دمت_گرم#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی من تصمیم گرفتم تثبیتی قهرمان بشم😁 برم تثبیت وروی سایزم کار کنم یکم برام از تثبیت ...

چه خوب👌👌پس بیا بغلم🙌🙌

وزن الان چنده؟شروع میکنی هفتگی۱۰۰کالری اضافه میکنی،هفته های اول حتی کاهش هم داری ،ورزش هم در هفته۴یا۵روز ،یکشنبه ها هم که وزنتو میگی

اندامت عالیه مهدیه👌👌👌