2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
نه بابا سکوت چیه قشنگ ببرشون تو اتاق برقو خاموش کن صدای ترسناک دربیار وقتی ترسیدن برقو روشن کن ...

وای معرکه ای بخدا 🤣🤣🤣🤣

ولی واقعا پیشنهاد خوبی بود هااااا🤭🤭😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
مرسی عزیزم خداروشکر تو خیلی کمکم کردی اگ تو نبودی الان از قبلم هم بیشتر شده بودم

قربونت عزیزم خدارو شکر ایشالا زود زود باربی میشی 😍😍👏🏼👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😆😆😆😆دقیقا👌👌👌 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 گلم تولدت مبارک و همچنین تولد شوهرت 🎁🎁 ...

ممنون عشقم لطف کردی خیشگل من 😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وای معرکه ای بخدا 🤣🤣🤣🤣 ولی واقعا پیشنهاد خوبی بود هااااا🤭🤭😍😘

😂😂😘😘😘😘 بازم هست تعارف نکن 😬

سلام عزیزم تیروییدت کم کار نیست ؟  یه ماسک مرضیه جون گذاشته بود برای حجیم شدن موها  روغن ...

با کیسه بشه روی لبای شوهرش😂😂😂😂😂

واای یکییی اینجوری کرده بود.میخاس حجم دار بشه لبش... عکس گذاشته بود...

ورم کرده بود حسابی .. انگار تازه از زیر عمل اومده و یه بشکه خالیی کردن تو لب هاش🤭🤕 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😘😘😘😘 بازم هست تعارف نکن 😬

نه مرسی فعلا همینو عملیش کنم بازم مزاحمت میشم 😆😆😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام عزیزم تیروییدت کم کار نیست ؟  یه ماسک مرضیه جون گذاشته بود برای حجیم شدن موها  روغن ...

نه کم کاری ندارم .یعنی توی بارداری داشتم قرص مصرف کردم .بعدش سالی یک بار میرم آزمایش .مشکلی نداره .

ماسک شیوا رو سال ۹۶ میزدم پرپشت نشد فقط روی قد موهام تاثیر گذاشت بلند تر شد .

ای خواهر شوهر منو دم پایی ابری 😥یه ادم از خود راضی .پررو همیشه طلب کار.

ارزومه یه روزی از شرش راحت شم ولی خب کسی ندارم بابام فقط مارو شوهر داده تمام .اصلا به فکر نیست .داداشمم که فقط زنشون و خانواده زنشون .یعنی این قدری که فامیلای زناشون خونشون هستن یه صدم من نیستم 😭

مالو و اموالم که گرفتن حق خورا .من جایی رو ندارم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام گلم🌸 چرا ناهار نخوردی

سلام عزیزم

از بعد صبحونه تا نه شب بیرون بودم یه سره کار داشتم اصلا وقت نشد بیام خونه چیزی بخورم

کاهش داشتم 💃🏽💃🏽💃🏽

وزن#  

نام.     وزن شروع.    وزن هفته قبل.    وزن فعلی.     وزن هدف

نازلی.         ۶۷.                ۶۰/۶۰۰.          ۵۹/۷۰۰.           ۵۷

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@pari95     گلم امروز وزن کشی کردم وزنم همون هفته قبل تغیری نکرده85/300

بیشتر تلاش کن گلم عیب نداره 😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلم... عالیی کم کردی..  ولییییی چرا امروز وزن دادي😳😳😳

سلام عزیزم واسه این هفته همون وزن ۷۰/۷۰۰ بزن.دوباره بفرستم یا دیروز برام وارد کردی؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلاااام عشق من قربونت عزیز دلم خیلیییییی ممنون ابجی قشنگم 😘😘😘❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️😍😍 گودزیلا تشکر میک ...

عزیزم تولدت هم مبارک ان شاءالله همیشه سالم وخوش باشی کنار خانوادت عمری طولانی وپر از شادی داشته باشی⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘🌹🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐💐