2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287862 بازدید | 36895 پست
@بامدادخمار     الهه عزیز تولدت رو هزاران بار تبریک میگم 🎂🎂🎂🎂 ممنون ک آنقدر خوبی ان ...

سلام عشقم ممنون خوشگلم خیلییی لطف داری عزیزم 😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

الهه جونم دوست قشنگم‌تولدت مبارک

ان شالله به همه ی اروزهای قشنگت برسی در کنار همسرت‌ و بچه هات سالم وسلامت باشی 👏🏻🤩🤩🤩🤩🤩💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

راستی قبلا تاپیکاتو دیده بودم با همسرت تو یه روز بدنیا اومدین

چه جالب 😲😲😁😁😁😁😁😁

تولد اقاتونم مبارک🌼

@بامدادخمار  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396     سلام عزیزم من از چهارشنبه دستشویی ترفتم زمان تخمک گذاریم هم هست شکمم خیلی ...

سلام گلم🌸

اره این زمان بدن ورم میکنه..

پس برات بادکنک میزارم😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار    الهه جونم تولدت مبارک ان شاالله زندگی سرشار از عشق ومحبت داشته باشی وبه ه ...

سلام عشقم ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عشقم قربونت عزیزدلم ممنون 😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰

😘😘😘😘😘 موفق باشی عزیزم ما همه مدیون توئیم🥰

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@بامدادخمار ‍ عزیزم تولدت مبارک من خیلی خوشحالم که با گروهت اشنا شدم ان شاالله بتونم به هدعم برزم شا ...

سلام عزیزدلم ممنون خوشگلم خیلی لطف داری منم خوشحالم که با شما آشنا شدم 😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

@بامدادخمار     الهههههه مهربووووون ❤❤❤ الهههههه زیبااااا❤❤❤❤❤ الهههههه دوست داشتنیییی ...

سلام تمنای قشنگم مرسی مهربونم خیلییییییی ممنون عزیزدلم 😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️

@بامدادخمار     عشقم تولدت مبارک ان شالله ۱۵۰سال سالم وسلامت زندگی کنی    

ممنون عزیزدلم خیلییییی لطف کردی 😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وزن شروع ۶۶    وزن هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن فعلی  ۵۶/۶۰۰    وزن هدف ۵۷   ...

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

مبارکههههههه💃💃💃💃💃💃💃💃💃

باریکلا به ارادت💪💪💪💪💪💪💪💪

افرین قهرمان🏆🥇

رژیمی_نمونه# 👌👌👌👌👌

@sanaz718   گلم یه عدد تثبیتی👆👆👆👆

@بامدادخمار  👆👆👆👆😎

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار   عزیزم تولدت مبارک ممنون که اینجا رایگان و بی منت تجربیاتتو با ما ب اشتراک میذار ...

سلام عشقم ممنون عزیزدلم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️

عزیزم الهی جاده زندگیت هموار

آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد

و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی . . .

تولدت مبارک الهه جان  🥰🥰😊

@بامدادخمار  

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

📣📣📣📣📣📣 ای خدااااااا باورم نمیشه اصلاااااا خدایا شکرت  عاششقتم الهه جونم @بامدادخمار & ...

وااای عزیزم چه کاهش عالیییی ای افرین دمت گرم خیلییییی خوبه ادامه بده مطمئنم زود به هدفت میرسی😍😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 

قربونت عزیزم خداروشکر موفق باشی 😘😘♥️♥️♥️♥️

@سمیه1396 ‍ عزیزم @mamanali95   ایشون میخان بیان گروه شما مقدور هست ؟

اره گلم🌸

خوش اومدن🤗🤗🤗🤗

بهشون بگید، خودش را به من معرفی کنه😊