2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287338 بازدید | 36895 پست
@مهدیه24       وزن#   سلام مهدیه جوونم خوبی گلم؟ وزن هفته پیش(اولیه)& ...

سلام عزیزم عاالی کم شدی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

اگه دقیق فعلا اشکال نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عشقمم ۲۰۰ گرم دیگه کم کنم به هدف دومم میرسم😍

انشالله عزیزم😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
افرین عزیزم ماشاالله چه خوب ده کیلو کم کردی موفق باشی 😍😍من از کاهش وزن ها انگیزه میگیرم که تلاشمو ...

مرسی عزیزم توم موفق باشی😍😍خودمم باورم نمیشه چقد زود ۱۰ کیلو کم کردم😁😍

خدایا شکرت 🌸
@pari95      @بامدادخمار       بلاخره وزنم تکون خورد و از استپ ...

سلام پریجون عالیه عزیزم مبارکهههههه👌👌👌🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤

@sepiiiiiideh  

عشقم ایشون بیان گروه شما 🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش رژیم‌شیردهی ۱۵ تیر  ۸۰ روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه  صبحانه خرما و کنجد و بادام ...

به به عالی هستی عزیزم‌👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دمت_گرررررررم#  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396  

وزن اولیه ۷۹

هفته پیش ۶۴.۶

فعلی ۶۴

هدف ۶۰

خوب بود بازم خیلی راضیم😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خیلی خوشحالم🤗مرسی ازت

خواهش میکنم عزیزم همش اراده خودته😚😚😚😚

سلام عزيزم سرگروه جون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونجا كه گفتي حواست به چايي شيرينم هست كلي خنديدما اراستش خودمم ...

عزیزم 😅😅😅😅

اره دیگه ادم عذاب وجدانش درد میگیره😅

گزارشتم عالی بود👏🏻👏🏻👌🏻

اره من ک مدتهاس استپم فکر کن چالش قبل عیدم بودم اما وزنم تکون نمیخورد رها کردم چندوقتی بود هرکاری می ...

منم استپ و دو بار تجربه کردم که چند ماهی طول کشید ، اولیش به خاطر کالری شماری اشتباه بود سه سال قبل . دومیشم چند ماه قبل به خاطر ازین رژیم به اون رژیم شدن و هی بگیر و هی نگیر . بدنم دیگه قاطی کرده بود و کاهش نداشت . سه ماه قبل  تو یک ماه سفت و سخت رژیم فقط سیصد گرم کاهش داشتم. دیگه نا امید شده بودم. اینجا هم که اومدم واقعا به کاهش کم راضب بودم ، با خودم گفتم اصلا دو سال طول بکشه . اشکال نداره . دیگه چاق تر ازین باید نخ ببندن بهم و بفرستن آسمون . 

اما امروز واقعا شگفت زده شدم . خدا کنه هفته ی بعدم خوب کم شم و رو دور کاهش بیفتم. 

ممنونم جواب دادین آره نداشت تو نتم گشتم پیدا نکردم ... ببخشید دیگه به هوس انداختمتون 😉 خارسوم درست ...

قربونت🌼

به چقدرم خوشمِزه س🤩

دسِشون درد نکونِد