2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287973 بازدید | 36895 پست
@مهدیه24       وزن#   سلام مهدیه جوونم خوبی گلم؟ وزن هفته پیش(اولیه)& ...

سلام عزیزم عاالی کم شدی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

اگه دقیق فعلا اشکال نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عشقمم ۲۰۰ گرم دیگه کم کنم به هدف دومم میرسم😍

انشالله عزیزم😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
افرین عزیزم ماشاالله چه خوب ده کیلو کم کردی موفق باشی 😍😍من از کاهش وزن ها انگیزه میگیرم که تلاشمو ...

مرسی عزیزم توم موفق باشی😍😍خودمم باورم نمیشه چقد زود ۱۰ کیلو کم کردم😁😍

خدایا شکرت 🌸
@pari95      @بامدادخمار       بلاخره وزنم تکون خورد و از استپ ...

سلام پریجون عالیه عزیزم مبارکهههههه👌👌👌🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤

@sepiiiiiideh  

عشقم ایشون بیان گروه شما 🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش رژیم‌شیردهی ۱۵ تیر  ۸۰ روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه  صبحانه خرما و کنجد و بادام ...

به به عالی هستی عزیزم‌👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دمت_گرررررررم#  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396  

وزن اولیه ۷۹

هفته پیش ۶۴.۶

فعلی ۶۴

هدف ۶۰

خوب بود بازم خیلی راضیم😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خیلی خوشحالم🤗مرسی ازت

خواهش میکنم عزیزم همش اراده خودته😚😚😚😚

سلام عزيزم سرگروه جون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونجا كه گفتي حواست به چايي شيرينم هست كلي خنديدما اراستش خودمم ...

عزیزم 😅😅😅😅

اره دیگه ادم عذاب وجدانش درد میگیره😅

گزارشتم عالی بود👏🏻👏🏻👌🏻

اره من ک مدتهاس استپم فکر کن چالش قبل عیدم بودم اما وزنم تکون نمیخورد رها کردم چندوقتی بود هرکاری می ...

منم استپ و دو بار تجربه کردم که چند ماهی طول کشید ، اولیش به خاطر کالری شماری اشتباه بود سه سال قبل . دومیشم چند ماه قبل به خاطر ازین رژیم به اون رژیم شدن و هی بگیر و هی نگیر . بدنم دیگه قاطی کرده بود و کاهش نداشت . سه ماه قبل  تو یک ماه سفت و سخت رژیم فقط سیصد گرم کاهش داشتم. دیگه نا امید شده بودم. اینجا هم که اومدم واقعا به کاهش کم راضب بودم ، با خودم گفتم اصلا دو سال طول بکشه . اشکال نداره . دیگه چاق تر ازین باید نخ ببندن بهم و بفرستن آسمون . 

اما امروز واقعا شگفت زده شدم . خدا کنه هفته ی بعدم خوب کم شم و رو دور کاهش بیفتم. 

ممنونم جواب دادین آره نداشت تو نتم گشتم پیدا نکردم ... ببخشید دیگه به هوس انداختمتون 😉 خارسوم درست ...

قربونت🌼

به چقدرم خوشمِزه س🤩

دسِشون درد نکونِد