2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست
مبااارکه عزیزم😍😍😍 خیلی عاااالی کم کردی مرحبا🎇🎇🎉🎉🎊🎊🎊

فدااااااا 

مرسی گلم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
یه چیزی بگم. تصمیمتو یه بار بگیر و پایبند باش. والا راستشو بگم من موقع حاملگی دکترم گفت خودتو جر هم ...

سلام عزیزم وزن اولیه75.وزن هفته قبل68/500.ور

زن فعلی 68وزن هدف55...حس میکنم ترازو خرابه باید وزنم بیشترمیشدخوب رعایت نکردم .بازم خداروشکر

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه24    

وزن#  

سلام مهدیه جوونم خوبی گلم؟

وزن هفته پیش(اولیه)               وزن این هفته              هدف

۹۸                                 ۹۷                       ۸۱

من ترازوم از این عقربه ای هاست گرم رو نمیتونم بفهمم نمیدونم برم دیجیتالی بخرم؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
چه خوب چه جوری ۳ کیلو  هفته اولت بود ؟

ده روزه میگیرم عزیزم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
چالش 86 روزمون رو ننوشتید که دیروز 80 روز باقی مونده بود. یعنی شما باید ابتدای گزارشتون مینوشتید 80 ...

آها😄متوجه شدم. ممنونم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

📣📣📣📣📣📣

ای خدااااااا باورم نمیشه اصلاااااا خدایا شکرت 

عاششقتم الهه جونم @بامدادخمار  فدااااتم @pari95  

واقعاااااا اشک شوق میریزم میدونم هنوز خیلییی تپلم میدونم کلی راه دارم تا برسم به اونی که میخوام ولی از ذووق دارم سکته میکنم که تلاشم نتیجه داد مغرور نمیشم و حتی یه لحظه هم تقلب نمیکنم و محکم و پر توان تا هدفم ادامه میدم ممنونم که همراهمین و تشویقم میکنین 

وزن اولیه ۸۷.۲۰۰

وزن هفته پیش ۸۴.۸۰۰

وزن  فعلی که داغه داغه ۸۱.۸۰۰ 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ببخشید فست چیه

شنبه و سه شنبه فقط ۵۰۰ تا ۷۰۰ کالری میخوری بقیه روزا مجاز

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم

وزن اولیه۷۴

وزن هفته پیش۷۳

وزن امروز۷۲/۴۰۰

البنه تو قاعدگیم هستم فکر میکنم کاذبه

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.