2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287967 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2     گزارش#   80 روز تا بدن سالم صبحانه: سوپ بلدرچین ناهار: 1 ن ...

خوب بود عزیزم

سعی کن زیاد سرخ کردنی نخوری.

ته دیگم اگه میخوری کم بخور و روغنش رو کااامل بگیر.ولی محدود کنی بهتره.

همه تنقلات رو توی ی روز نخور عزیزم.کیک و نقلت منطورمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه حساب کردم(۷۷×۲۰=۱۵۴۰)بعد ۱۵۴۰-۱۰۰=۱۴۴۰) مقدار مجازم ۱۴۴۰ کالریه...مگه روز فست نباید کلا ۵۰۰ ...

درست حساب کردی.

اگه مجازو منهای100کنی حتما باید فستت 500باشه.

ولی اگه 500سختت باشه میتونی تا700ببندی ولی مجازتو باید منهای200کنی.

منکه چالشام نوشتم. دیگه کدوم چالش؟؟؟؟ اینکه یه هفته یه ماده غذایی رو نخوریم؟؟ مگه اونو شما نباید اعل ...

چالش 86 روزمون رو ننوشتید که دیروز 80 روز باقی مونده بود. یعنی شما باید ابتدای گزارشتون مینوشتید

80 روز مانده تا پایان چالش. 

یه هدف هم واسه خودتون تعیین کنید که مثلا تا پایان چالش به هدف......  میرسم

امروز  79 روز از پایان چالش باقی مونده.

به همین منوال 

@zizigoli  

عزیزم من نزدیک پریودمه نمی‌دونم وزن مو بکشم یانه؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پس چیزای سالم و کم کالری بخور.

چششم عزیزم 😉🌷راستی من چون🎈 هستم ،نمیتونم امروز وزن کشی کنم گفتم که خبر داشته باشی💚

میدونم من تنبل ترین شاگردتم😥

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

@pari95  

۴/۱۵

سلام عزیزم من بستم چند دقیقه دیگه تمومه 

وزن شروعم ۹۴ 

وزن این هفته ۹۳/۴۰۰

ببخشید اگه درست ننوشتم یا چیزیو جا انداختم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩