2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287317 بازدید | 36895 پست
@zizigoli     گزارش صبحانه عدسی ۴۰۰ کالری نهار آش دوغ ۶۰۰کالری شام پنیر گوجه پیاز یک ...

گلم اب بیشتر مصرف کن توی تابستون 

چرا فست نگرفتی عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@شیرین_آردا     سلام شیرین جونم. اینم گزارش امروز. روز فست گزارش# 80 روز مانده تا پ ...

سلام عشقمممم با این اراده ای که تو داری بزودی ۶۲ میشی کاش همه مثل تو رعایت کنن😘😘😘😘😍😍😍 رژیمی نمونه#  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   @شیرین_آردا     صبحانه: نصف سیب سبز 50 کالری  نهار: برنج چهار ...

عالیه عزیزم آفرین😘😘😘😘😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام گلم گزارشت خوب بود. آب خیییییییلی کم خوردی خییییییلی. ورزش حتما داشته باش. فردا از مجازت ...

آره عزیزم من قبلا هم همینجا کم‌کردم  از قدیمی‌ای اینجام 

با بامداد صحبت کردم چون قبلا سخت کم میشدم گفتم ک ماه اول فست نباشم و‌ورزشم رو‌کم کم‌زیادش کنم ک بامداد گفت آره همین خوبه 

فعلا از کم دارم شروع میکنم آب هم بیشتر میکنم 

گزارش#   ص و ن  باهم   یک لیوان ماست و خیار +دو ق قیمه و ۲ کف دست بربری م و دوتا م ...

عزیزم چالش روزشماریت کو؟؟؟ قرار بدون تقلب باشیم میکادو نمیخوردی کاش. 

ورزش چی؟؟

#گزارش ‍  سلام عزیزم شب بخیر  صبحانه نخوردم🤕 ناهار:برنج+بلدرچین=۴۶۷کالری میان وعده:آب ...

آب بیشتر بخور گلم😘

📣📣📣📣📣📣📣📣 💜❤️🧡💛💚💙 👈👈👈سرگروه های خوشگل و کمر باریک 🔴قراره هر هفته چالش غذایی بز ...

@taniya1400  

@setaysh  

@newyork  

@ماه_آسمون  

@گل_همیشه_بهارم  

خانما چالش جدید داریم ☝️☝️☝️

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
👌👌👌👌💕

سلام عزیزم

گزارش#  

صبحانه،چای،عسل

ناهار،نیمرو،سیب زمینی سرخ شده،سالاد

شام ،شامی،گوجه،ماست

میان وعده،آلو قرمز۱۰عدد،شیر،هندوانه

آب،۹لیوان

مصرفی۹۷۱

مجاز۱۷۰۰

روز۸۱چالش۸۶روز🙋

چالش۱۴روز🙋

💕💞
📣📣📣📣📣📣📣📣 💜❤️🧡💛💚💙 👈👈👈سرگروه های خوشگل و کمر باریک 🔴قراره هر هفته چالش غذایی بز ...

@ریما749  

@جوجو1400

@یاشارمامان  

@zahra_79