2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287108 بازدید | 36895 پست
سلام گلم منکه ندیدم چی خوردی. شات نذار برام بنویس. کالریتو حتما پر کن.استپ میشی. ورزش قدرتی هم ...

سیر شدم دیگه نمیتونستم چیزی بخورم...

صبحانه=عسل +نصف کلوا+چای=۲۳۲ کالری

ناهار ماستو خیار ۲ لیوان=۳۲۰ کالری

میانوعده=گیلاس ۵۰عدد+طالبی ۱۰۰گرم+شیرموز۱لیوان=۴۴۶ کالری

شام=لوبیا قرمز پخته شده ۱۰ قاشق+روغن زیتون ۲ قاشق=۳۷۸ کالری 

جمع کل =۱۳۷۶ کالری 

واسه ورزش قدرتی میشه چنتا حرکت مثال بزنید؟من الان پرش پروانه و طناب و حرکت زانو بلندو درجا زانوعقب واسکوات پرشی و ۲۰ تاهم دراز نشست رفتم....

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

@روشناا55 دومین اخطار 🧨🧨

@newyork شما هم دومین  اخطار 🧨🧨

فردا شب گزارش ندید حذف میشید خانما 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم اشتباه زدی فکر نمیکنم این همه بشه ۱۲۰۰

یعنی خیلی خوردم ؟؟!؟ 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 شیرین جونم من این هفته خیلی ناسالم خوردم بیشترم پلو بوده چون چند وعده مهمون بودم وقتیم مهمونی میرم بچم خیلی انرژی میگیره ازم همش دنبالشم یا بغلش میکنم راه میرم بچه ها نزننش تازه دیشبم کلی کتک خورد 😢 دیگه واقعا نمیتونم زیاد رعایت کنم چون بی حال میشم ولی از فردا انشالله جبران میکنم ببخشید 😯 امیدوارم وزنم نزنه بالا یکشنبه کاهش که هیچی

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عااااااالی# 😁💕💕👌👌👌

عااااشقانه ام تورا سرگروووه 🥰🥰🥰

کجای# کاری# پری# خانم# 😄😄♥️ 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
صبحانرووووو😟😟😟😟😟😟 من صبحانه هام‌۲۵۰ بیشتر بشه تا شب عذاب وجدان میگیرم😖😖😖😖

سنگک زیاد شد فک نمیکردم انقد بشه مهمونم بودم هی میگفت بخور دوس نداری بد مزه اس دیگه ...

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

شوهر من عااااشق اینه که من به خودم برسم چه آرایش ملایم چه موهام و از همه مهمتر هیکل 

خدایی منم خیلی مراعات میکردم تا اینکه تو‌دوسال گذشته مامان و بابام پشت هم فوت شدن منه خاک برسرم تو عزا و‌غمم باید چاق بشم خواهرم پوست و استخون شده بوداااااا 🤦🏻‍♀️

دیشب خونه مادرشوهرم شام دعوت بودیم من گفتم رژیمم نمیتونم بخورم مادر شوهر. وخواهر شوهرم به زوووور که یه بشقاب بخور یه باره یهوو شوهرم عین یه نره شیر غرش کرد که نهههه😡😡😡😡نازنین رژیم‌هیچی نمیخوره 😂😂😂😂😂😂😂

گفتم‌خوب حالا تو یواش باش قورتشون دادی من نمیخورم

اوووف که چقدر خودم‌و شوهرم دعا به جون الهه جون و پری جونم میکنیم که هستن تند تندم کادوهای کوچولو میخره که بیشتر تشویق بشم 

کلیییییی انگیزم بیشتر میشه هر روز حتی اگه وزنم‌کم نکنم یه هفته😁♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
 سلام‌گلم🌸 وایی چه کم خوردی🥴 چایی نعنایی با زنجبیل دم کن بخور.. برای تهوع خوبه..

مرسی عزیزم حتما امروز درست می کنم

کلا اشتهام از بین رفته

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@مامان_الیساهستم2  

۸۱روز تا هدف💣💣

سلام سرگروه عشقم😘😍😘😍😘😍

گزارش امروز:صبحونه=۲کف سنگک+۱پنیر+۱تخم مرغ اب پز=۲۷۰

ناهار=۱تکه مرغ سرخ شده+۵قاشقبرنج+زیتون=۵۵۰

میانوعده=فرنی کم شیرین+۲خرما=۳۰۰

شام=جگر مرغ کبابی=۳۰۰

کالری مجاز=۱۳۰۰

کالری مصرفی=۱۴۰۰

آب ۸ لیوان

پیاده روی اهسته=۱ساعت

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
مرسی عزیزم حتما امروز درست می کنم کلا اشتهام از بین رفته

همیشه تو دوران اینجوری میشیی  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 همیشه تو دوران اینجوری میشیی    

دوران مجردیم که تقریبا هر ماه اینجوری میشدم تازه بدتر در حدی که میگم باید می رفتم درمانگاه سرم می زدم

بعد ازدواج کمتر شده این دوره فکر کنم چون استرس و فشار عصبی هم زیاد روم بود دوباره اینجوری شد

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
شوهر من عااااشق اینه که من به خودم برسم چه آرایش ملایم چه موهام و از همه مهمتر هیکل  خدایی منم ...

اخی چه شوهر خوبی خوشبخت باشین با هم

برعکس شوهره من هر روز به من می گه چقد زشت شدی صورتت داره لاغر میشه حیفه رژیم رو ول کن

ولی من می دونم چون خودش خییلی چاقه۱۱۵ کیلویه می خواد منم لاغر نشم😐😐فک کنم می ترسه لاغر شم ولش کنم برم دنبال یکی دیگه😂😂😂😂

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
دوران مجردیم که تقریبا هر ماه اینجوری میشدم تازه بدتر در حدی که میگم باید می رفتم درمانگاه سرم می زد ...

پس یه بچه بیاری، دیگه خوب میشی😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخی چه شوهر خوبی خوشبخت باشین با هم برعکس شوهره من هر روز به من می گه چقد زشت شدی صورتت داره لاغر م ...

دورت بگردم فدای مهربونیت😍😍😍😍

ای جاااانم😂😂😂

انقدر دوست داره اینحوری میگه دیگ 

تو مطمئنش که با هر کیلو وزنی  ک باشی فقط عاشق اونی تاااااماااام 

دیگه روحیه هم بهت میده دوستم