2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287839 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396 🙋🙋🙋😊🤗🤗🤗😍💋

گرازش# ۸۳روز مانده به هدددددفففف💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

صبحانه 👈ارده +عسل+نان سنگک+  (۳کف دست)

+ املت

نهار👈تن ماهی +خیارشور+گوجه+ کلم برگ سفید خام 

میان وعده 👈گیلاس +بادام+هندوانه +موز

شام 👈لوبیا چیتی پخته 

آب 👈۸لیوان

ورزش👈پیاده روی ترکیبی+چالش چوب+دراز نشست+پلانک

کالری مصرفی 👈۱۱۱۵

کالری مجاز 👈۱۱۲۰

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاااا🧐🧐🧐 یه سوال اخلاقی😅😅😅😅 👇👇👇👇👇👇👇 اگه خونه کسی برید مهمونی ولی در ات ...

ن خوب کاری میکنی قفل کن من ک باشم با هیچکس رودروایسی ندارم کسی هم اینکارو کنه ناراحت نمیشم عزیزم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بچه هاااا🧐🧐🧐 یه سوال اخلاقی😅😅😅😅 👇👇👇👇👇👇👇 اگه خونه کسی برید مهمونی ولی در ات ...

اووو یعنی اصلا بهتون نگفت چه بد،

من وقتی مهمونام زیاد باشن در اتاق بچم و قفل میکتم

چون واقعا برام تمیز کردنش سخته ۲روز باید اتاقشو جمع کنم،

بگیر قفل کن 

من که به شخصه اصلا ناراحت نمیشم اگه جایی برم و در اتاقشو بسته باشه ، 

💕💞

سلام ظهرتون به خوشی

من سوال ورزشی دارم 

من ۲۰‌روزه ورزشو شروع کردم الان مثلا چالش چوب ۸۰۰تا میرم یا قیچی پهلو هر طرف ۱۵۰کرانچ ۱۵۰

میگم آیا این حجم ورزش افراطیه  یه هفته ورزش نکنم ممکن برگرده 

چون الان سایزم کم شده ولی وزنم حتی ۱کیلو رفته روش  

اندازه حرکات چقد باید باشه تایپیک ورزشو خوندم اما فشنگ جواب سوالامو نگرفتم 

سلاااااااااااااااام آخ جون تاپیک نو 😁مبارک باشه🥳🥳

@sepiiiiiideh  

عزیزم الان سایزامو بفرستم دیروز ترکید 

اندازه دور شکمم کم شده 💃💃💃💃 اما میگم نکنه اشتباه اندازه گرفتم🥺از۱۱۱.۵ب۱۰۸رسبدهکم هست اما من ذوق کردم

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
سلام ظهرتون به خوشی من سوال ورزشی دارم  من ۲۰‌روزه ورزشو شروع کردم الان مثلا چالش چوب ۸۰۰تا م ...

وقتي عضله ميسازه وزنت مياد بالا اما سايزت كم ميشه

از اول زياد ورزش رو سنگين انجام نده بعد ديگه بدنت عادت ميكنه بهش و بايد ورزشت رو دو برابر كني ك خيلي سخت ميشه

@سمیه1396   🙋🙋🙋😊🤗🤗🤗😍💋 گرازش# ۸۳روز مانده به هدددددفففف💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 ...

باریکلا 👏👏👏👏👏💚💚💚💚

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ن خوب کاری میکنی قفل کن من ک باشم با هیچکس رودروایسی ندارم کسی هم اینکارو کنه ناراحت نمیشم عزیزم

ان شااالله دفعه ی بعد قفل میکنم😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اووو یعنی اصلا بهتون نگفت چه بد، من وقتی مهمونام زیاد باشن در اتاق بچم و قفل میکتم چون واقعا برام ...

اهاا.. من فکر کردم بهشون بر میخوره، که مثلا فکر‌کنم انگار گنج دارم تو اتاقم...😅

ولی قفل باشه، برای خودشون هم بهتره.. اینجوری دیگه ناراحتی هم پیش نمیاد👌👌👌👌 خیال همه راحته