2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره بلاک شدم😑 به تماس با ما گفتم جواب ندادن

همینجا نی نی یار ها  را تک‌کن و بهشون بگو..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام عشقا  من اومدم با یک چالش جدید برای این هفته شروع چالش ۱۱ مرداد تا ۱۷ مرداد ادامه داره 

چالشمون خیلی راحت و آسون و کم هزینه هست 🍵🍵🍵🍵

تا  حالا به خواص چای سبز دقت کردید ؟

میدونستید که بهترین دم نوش برای بدن هست و سوخت و ساز بدن رو بالا میبره🍵

چای سبز برای کسانی پر خوری عصبی دارن بهترین گزینه برای افراد ریزه خوار و عصبی هست 😋😋😋

بهترین زمان مصرف چای سبز دو ساعت بعد از غذا خوردن و اگه کسانی که دوست دارن کاهش سایز بیشتری داشته باشن نیم ساعت قبل و بعد از ورزش مصرف بشه 🍻

میدونستید که می تونید از تفاله های چای سبز هم به عنوان ماسک صورت استفاده کنید پس ای کسانی که جوش دارید بشتابید ☺

بعد از خوردن تفاله ها رو به صورتون بمالید هم برای سفیدی صورت هم جوش عالیه اگه قرار باشه در هفته ۵۰۰ گرم کنید با چای سبز ۱۰۰ گرم بیشتر کم میکنید 😇😇😇😇🙂

تازه آرام بخش خیلی خوبی هم هست خودمم هر وقت میخورم احساسی سیری عجیبی دارم 😃

@سمیه1396  

@مامان_الیساهستم2  

@شیرین_آرداا  

@نازلی_سخن_نگفت  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سمیه جون یادم نیس جریانش چی بود فکر کنم 13م از ابی اومدم سبز یعنی به سایزکشی سبز نرسیدم و از طرفی تو ...

سلام عزیزم امشب مهمون داریم نمیتونم گزارش بدم اما هم ورزش داشتم هم مجاز مصرف کردم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
گوشیم بلاک کردن. چند پیام بالاتر گفتم. 😔مرسی که سراغمو میگرفتی😚

نی نی یار 5 اومدش البته الهه جون تگش کرد گفت خودش بیاد تماس با ما تا کاربریشو برگردونیم....بعدم شیرین جون یعنی نمیشه کاربری جدید بسازی با شماره ی ی نفر دیگه؟؟؟؟؟ 

این چ حرفیه بهت عادت کرده بودم عزیزم از راهنماییات و دلسوزیات استفاده میکردم همیشه ب یادت هستم و بودم و می مونم هم تو شیرینم هم مهدیه جون سرگروهه قبلیم❤💓💋💋💋💋😘😘😘😘هر جوری شده زود برگرد ما دوباره نی نی یار و تگ میکنیم میگیم ک شما تماس گرفتی و پاسخی نشنیدی

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عشقا  من اومدم با یک چالش جدید برای این هفته شروع چالش ۱۱ مرداد تا ۱۷ مرداد ادامه داره&nbs ...

@pari95  

@سمیه1396 سمیه جان سرگروه گروه طلایی رو تگ میکنی؟

@بانوی_محبت  

@newyork  

@mمحیاs‍ 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گوشیم بلاک کردن. چند پیام بالاتر گفتم. 😔مرسی که سراغمو میگرفتی😚

شیرین جان من چالش گذاشتم توی همین صفحه 

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_3

سلام خانومای گل

@شیرین_آردا 

این کاربر من متاسفانه ترکید و گوشیمم بلاک شده و کلا نمیتونم بیام نی نی سایت ثبت نامم نمیشه ورود کاربرم نمیشه. الانم با گوشی بابام اومدم😔

سلام عشقا  من اومدم با یک چالش جدید برای این هفته شروع چالش ۱۱ مرداد تا ۱۷ مرداد ادامه داره&nbs ...

@شیرین_آرداا  

باید گوشیم عوض شه کلا گوشیم بلاک شده 

ای بابا 😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@نی_نی_یار_5  

سلام عزیزم لطفا کاربریه شیرین آردا رو برگردونید ایشون با شما تماس گرفتن متاسفانه پاسخی دریافت نکردن ما بهشون شدیدا نیازمندیم لطفا ممنونتون میشیم😢😢😢😢