2821
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288604 بازدید | 36895 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید وقتی کالری شماری میکنید از کجا متوجه میشین که در روز تا چند کالری مجاز هستین که غذا بخورید؟

من برنامه کالری شماری مانکن رو دارم اما نمیدونم کدوم قسمتش نوشته که تا چند کالری مجازم برای یک روز تا لاغر بشم...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
ببخشید وقتی کالری شماری میکنید از کجا متوجه میشین که در روز تا چند کالری مجاز هستین که غذا بخورید؟ ...

عزیزم ما طبق فرمول خودمون پیش میریم. کاری ب کالری مانکن و کرفس نداریم.

چون اونا کالری مجاز رو نمیدن پولیش کردن.

وزنت رو × 20 کن و منهای 200.

توضیحات صفحه اول رو بخون کامل متوجه میشی

من با سامسونگ healthمیزنم نمیتونستم وزن کنم

الهه که گفته با مانکن یا کرفس حساب کنین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
نمیدونستم. من با زور هرچی تونستم خوردم که پر شه.واقعا داشتم میترکیدم مثلا واسه من که مجازم 1320 تاس ...

عزیز دلم فرق نداره چقدر بخوری

یکی تا مجازش میخوره یکی ۵۰۰ 

مشکلی نیس

فقط از مجازت بالاتر نزنه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عه راسمیگی ها جمعه شد باید گروه قرمز چالش بذاره. ولی خب پری هم نیست فعلا.😕.

نه دیگه از تثبیتی میریم تاااا قرمز. الان نوبت توئه که چالش بذاری

سلام دوستان 

من رژیمم رو شروع کردم 

هفته ا‌ول ۴ کیلو کم کردم

هفته دوم حتی کالری کمتری نسبت به هفته اول مصرف کردم

اما وزنم استپ شد و کم نکردم

ممنون میشم جواب بدین که شماها چیکار کردین وقتی وزنتون استپ شد❤️

سلام دوستان  من رژیمم رو شروع کردم  هفته ا‌ول ۴ کیلو کم کردم هفته دوم حتی کالری کمتری ن ...

سلام

عزیزمن نباید کمتر از مجازت مصرف کنی. چون استپ میکنی.

حالا این هفته هم کالری محلزتو دقیق ببند اگه استپ بودی شوک بگیر.

ن شیرین جان قرار بود از اخر بیاییم اول. ازون ور هم بیاییم نوبت سبزه.نه ابی ها.

هاا راست میگی. نوبت سمیه اس

ساناز گذاشت الان سبزه بعد آبی ها

@سمیه1396  

سمیه جان چالش این هفته رو بگو

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

💧💧💧چالش  ۱ هفته ای آب قبل غذا💧💧💧

بچه ها این چالش خیلی اسونه😊 ولی کاربردی👌خلاصههه مشتریش میشید... یه عادت خوب برای همیشه....

🔴🔴🔴قبل هر وعده ی غذایی(صبحانه، ناهار،شام) اول ۱ لیوان اب  ولرم از قبل جوشیده شده بخورید.(فنجون نگیریداا😐یه لیوان درست حسابی باشه)🔴🔴🔴

👈👈👈👈زمان: شنبه ۲۸ تیر تا جمعه که روز اخرش هست.

👈👈👈👈فواید:

✔️اینجوری مقداری از اشتهاتون کمتر میشه،، زودتر سیر میشید و حجم غذای مصرفی هم کمتر میشه... کالریتون برای میان وعده هاتون هم ذخیره میشه..

✔️ هضم بهتر غذا

✔️ مرطوب شدن فضای معده و تاثیر کمتر مواد غذایی اسیدی روی معده

✔️افزایش سوخت و ساز

✔️جلوگیری  از مصرف اب در حین غذا خوردن(چون اب سرد بین غذا و درجا بعد از غذا خوردن، فضای معده را سرد میکنه و انزیم ها درست کار نمیکنند و در نتیجه هضم غذا  به مشکل میخوره  و باعث سوء هاضمه میشه...)

(((یاا ایهاالناس بیاشامید قبل از اینکه بخورید)))

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💧💧💧چالش  ۱ هفته ای آب قبل غذا💧💧💧 بچه ها این چالش خیلی اس ...

👆👆👆👆

@مامان_الیساهستم2  

@sepiiiiiideh  

@pari95  

@sanaz718  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💧💧💧چالش  ۱ هفته ای آب قبل غذا💧💧💧 بچه ها این چالش خیلی اس ...

عالیه من همیشه ۲ لیوان قبل هر وعده می خوردم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792