2777
2789

سلام...

من از بچگی دائما این ترس باهام بود و همیشه اگ هوا یکم تاریک میشد و هرکدوم از اعضا خونوادم بیرون بودن استرس دیوونم میکرد طوریک معدم بهم میریخت کلا...گوشی هم ک باب شد با زنگ زدن دیوونشون میکردم و اگ دیر جواب میدادن دائما بدترین اتفاقا رو تصور میکردم..نسبت ب مادرمم بیشتر اینطوریم..تنها ک بیرون میره دیوونه میشم با اینک سلامته و هیچ مشکلی نداره...همش میترسم از دستشون بدم شبا نفسشونو چک میکنم...از وقتیم خالم فوت شده بدترشدم

کسی همچین مشکلی داشته یا داره؟

دوست ندارم روانشناس برم باید چیکار کنم؟ واقعا اذیت میشم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت دقیقا مثل شما بودم . ولی جلوی خودمو گرفتم و کنترل کردم رفتارامو الان بهترم . چون یه مطلبی خوندم که نوشته بود ادم از هر چی بترسه و بهش فکر کنه مداوم براش همون اتفاق ها پیش میاد . این باعث شد که بتونم جلوی خودمو بگیرم

دیروز هم یه مورد اینجوری تاپیک زد براش هم توضیح دادم که منم این مشکل رو دارم و اسمش وسواس فکریه و ال ...

واقعا حالم بد میشه کافیه مادرم سرمابخوره یا چیزی باشه بدترین چیزای ممکن ب ذهنم میاد و تصور میکنم...چیکار کنم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

من مادرمو ۱۰ سالگی از دست دادم پدرمم همیشه ترس مرگشو داشتم ب حد جنون 

و خدا تو یه شب شش ماه پیش تو حال خوب و سرپا یهو ازم با سکته گرفتش 

توروخدا اینجور انرژیارو سمت خودتون نکشید تا وقتی هستن عشق بدین بهشون الهی ک سایشون سرتون باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4614833/شما-هم-همچین- ترسی-دارین

مطالبی که تو این تاپیک نوشتم رو از اول بخونید من هم این بیماری رو دارم اما از نوع خیلیییی شدید و الان خیلیبهتر شدم

امضام جعل شده انگشت میزنم