2777
2789
عنوان

لکه لالنه گذینی لطفا بیاید

137 بازدید | 17 پست

سلام روز چهارم که عقب انداختم یه لکه دیدم گفتم حتما پریود شدم اما به فرداش لکه قوهه ای خیلی کم همراه ترشح داشتم که فقط رو دستمال کاغذی اومد به نظرتون پریود میشم اولشه یا لک لانه گذینی میتونه باشه تنبلی دارم این ماه دارو نخوردم ولی عکس رنگی دادم ممنون میشم جواب بدین  که لانه گذینی داشتین کی بوده چه موقعه و چقدر چون از پریودم گذشته نیتونه لک لانه گذینی باشه قبل این لکا صبح تاخیر در روز چهام‌بی بی گذلشتم منفی بود لک شبش دیدم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ایشالله ک لانه گزینیه😍😍

منم ۴ روزه ک از پریم گذشته امروز صب آز دادم شد ۵  ۱ تیر هم از داده بودم جوابش ۱.۲ بود

فردا میرم دکترم بگم ببینم مثبته یا ن از صب لکهای خیلی کوچیک قهوه ای اومد فقطم ببخشید تو دستشویی 

علائم پری دارم همش فک میکنم الان میاااد😢 کشاله رونمم میگیره همش

سینم خعععییییلی درد میکنه 

از ۳۰ خرداد تا ۶ تیر ی هفته همش ترشح شششدید بی رنگ و بو و خارش داشتم 🤒

خدایا نجاتم بدهههههههههه😤😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ لکه ها داره زیاد میشه پریوده عکس رنگی درد داشت؟؟

زیاد نشده دیشب یکم اومد ولی روزش فقط یکم قوهای اومد رو دستمال آخه روز چهارم بی بی منفی شد

والا همه میترسوندنم قبلش من یه دیفلوفناک شیاف گذاشتم یه قرصم خوردم قابل تحمل بود دردش اونجوری نبود که میترسیدم اصلا تازه من نازک نارنجبم فقط دستگارو که گذاشت یکم‌درد داشتم 

ممکنه لکه قبل پریود باشه یا لانه گزینی. خون لانه گزینی غلیظ یا قرمز نیست معمولا . بهتره استراحت کنی و  بری ازمایش بدی . اگه لانه گزینی کرده باشه جنینت ازمایشت مثبت میشه.

ممکنه لکه قبل پریود باشه یا لانه گزینی. خون لانه گزینی غلیظ یا قرمز نیست معمولا . بهتره استراحت کنی ...

قبل اون خون بی بی گذاشتم منفی بود آخه میگن لانه گذینی نزدیکه پریوده این ۴ روز گذشته بود

لانه گزینی حتی میتونه بعد پریود هم باشه ولی دو سه روز ادامه داره و خون تیرست چون قبلا اتفاق افتاده و توی واژن مونده. برای شما فکر کنم لکه بینی قبل پریوده یا کمی خونریزی بعد عکس . کمی گرمیجات بخور بدون رازیانه یا زعفرون که اگه قراره پریود بشی زودتر بیاد اگرم نیومد تا چند روز ازمایش خون بده

لانه گزینی حتی میتونه بعد پریود هم باشه ولی دو سه روز ادامه داره و خون تیرست چون قبلا اتفاق افتاده و ...

پریود شدم من چون هیچوقت بدون دارو پری نمیشدم تعجب کردم اینبار بدون دارو شدم