2777
2789
عنوان

تبادل نظر بورسی،اخبار عرضه اولیه ها و نمادها

| مشاهده متن کامل بحث + 12420 بازدید | 997 پست
مرررسی عزیزم تاپیکو ذخیره کردم سوال داشتم میام میپرسم💜

در خدمتتون هستم بزرگوار🌹

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارگزاری هایی با رتبه الف که با یه جستجوی ساده میتونید رتبه بندیشون رو جستجو کنید ولی دقت کنید کارگ ...

ممنون🌹

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
دارایکم اومده تو پرتفو ولی اطلاعات سهم من رو ننوشته و همش 0درج شده  مثلا تعداد سهام0 درصد سود ...

ایرادی نداره

یه سری امروز نماد دارایکم به سبد سهامشون اضافه شد که احتمالا تا فردا مشخصات کاملش هم میاد

فقط توجه کنید که ب هیچ عنوان فعلا نفروشید🌹

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
سلام ببخشید شما روبیکا دارین؟

خیر متاسفانه

تاپیکو ذخیره کنید

یا اگر سوالی داشتین خصوصی پیام بذارید حتما پاسخ میدم

ایرادی نداره یه سری امروز نماد دارایکم به سبد سهامشون اضافه شد که احتمالا تا فردا مشخصات کاملش هم م ...

دارایکم ازهمون صندوق های سرمایه گذازیه ک هرماه سود پول میریزن ب حساب یا فرق داره؟

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
ایرادی نداره یه سری امروز نماد دارایکم به سبد سهامشون اضافه شد که احتمالا تا فردا مشخصات کاملش هم م ...

کی بفروشم؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
سلام من هیچی بورس بلد نیستم  میشه بگید تو کجا سرمایه گذاری کنم  دو سه تومن دارم

اول از همه باید در سامانه سجام ثبت نام کنید

کد بورسی دریافت کنید و از طریق یه کارگزاری وارد بازار بشید

بعدا بیشتر راهنماییتون میکنم

ولی مراحل اولیه رو انجام بدین

سوالی بود درخدمتم

ماسهم غسالم داریم بعداین همش تومنفیه بنظرتون نگهش داریم همچنان؟ممنون میشم اگه لطف کنیدبهم بگین

خصوصی پیام بدین توضیح میدم حتما

اول از همه باید در سامانه سجام ثبت نام کنید کد بورسی دریافت کنید و از طریق یه کارگزاری وارد بازار ب ...

اخه میترسم صرر کنم 

الان کدوم کار گداری بهتره؟

و اینکه میشه با ۵۰۰ شروع کنم؟

عرصه اولیه چی هس؟

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون
من کارگزاری آگاه هستم،وقتی وارد میشم میگه شما کاربر مهمان هستید،باید چیکار کنم؟حتما باید برم کارگزار ...

شما قبل از اینکه کدبورسی براتون بیاد

با نام کاربری و رمز عبور اگر وارد سیستم آساتریدر بشید بعنوان کاربر مهمان هستین

اما بعد از دریافت کدبورسی میتوتید معاملاتتون رو شروع کنین

عجله نکنید ظرف چند روز آینده کدبورسی برای شما ثبت و قابلیت استفاده از امکانات کارگزاری در دسترستون قرار میگیره