2777
2789
عنوان

تبادل نظر بورسی،اخبار عرضه اولیه ها و نمادها

| مشاهده متن کامل بحث + 12420 بازدید | 997 پست
من کارگزاری آگاهم واسه بار اول آفلاین سفارش زدم واسه عرضه اولیه به نظرتون فردا برام میخره؟

بله اگر مثل دفعه قبل سیستمشون دچار مشکل نباشه و شما مراحل ثبت سفارش عرضه اولیه رو درست انجام داده باشید حتما خرید انجام میشه🌹

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
روش های احراز هویت غیرحضوری هم ممکنه

سلام من هیچی بورس بلد نیستم 

میشه بگید تو کجا سرمایه گذاری کنم 

دو سه تومن دارم

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون آزاد سازی سهام عدالت کاره درستیه یانه

بله کاملا

اما با فروشش اصلا موافق نیستم

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
مرسی من سجام و ثبت نام کردم احراز هویتم کردم میخوام عصر برم کارگزاری مفید خوبه اون کارگزاری؟

نمیدونم 

من آگاهم 

بهتره یه کارگزاری خلوت تری پیدا کنی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
بنظرتون کدوم کارگزاری بهتره من تازه میخوام ثبت نام کنم

کارگزاری هایی با رتبه الف که با یه جستجوی ساده میتونید رتبه بندیشون رو جستجو کنید

ولی دقت کنید کارگزاری ها هرچقد سیستم خدمات دهی بهتری داشته باشن و خلوت تر باشن سریعتر کار میکنن

بله برای سرمایه گذاری مناسبه ،انشالله که همیشه خوب و مثبت باشه از بازار ارز و طلا خیلی بهتره 

کاملا موافقم🌹

من دلم میخاد کلاس برم بلد بشم تابلو خوانی وتحلیلای تکنیکالو ولی نمیدونم از کجا شروع کنم تو این وضعیت

کلاس های آنلاین

اگر خواستین خصوصی پیام بدین چندسایت معتبر معرفی کنم

بله اگر مثل دفعه قبل سیستمشون دچار مشکل نباشه و شما مراحل ثبت سفارش عرضه اولیه رو درست انجام داده با ...

مراحل؟؟؟؟

والا وارد آگاه آنلاین شدم تو نوار زرد نوشته بود سیتا و روش زدم صفحه جدیدی باز شد قیمت بالارو زدم و حجم سفارشم بعد هم تایید کردم همین 

کار دیگه ای هم باید انجام میدادم؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من تمام مراحل ثبت نام رو رفتم چطوری فردا عرضه اولیه میتونم بخرم

تازه ثبت نام کردین؟ و کد بورسی دریافت کردین؟