2777
2789
عنوان

عمیقا دلم میخواد شوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 42 پست
چون اون موقع شکمت کوچیک بوده ولی الان داره با چشم میبینه...الان دیگه یه موجود که حرکت میکنه،ضربان قل ...

دلم میخواد خفه اش کنم ...خدا رو شکر چیز مشکوکی نداره والا میگفتم داره خیانت میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بهش گفت بود سه ماه اول رعایت کنه اصلا رعایت نمیکرد الان سه ماه اخر یادش افتاد رعایت کنه میترسم ...

گه شرایطشو داری یه مشاوره برین.بعضی وقت ها توی مرکز بهداشت ها مشاور رایگان میاد میتونید استفاده کنید.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
بی‌خیال همش استرسه اینجوزی راحترم

من همش ناراحتم اینجوری همش بهم استرس میده میگم من تپل شدم از ریخت افتادم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وای منم سر دخترم  خیلی حالم بد بود  خیلی  ولی استراحت نطلقم بودم ببین چه کشیدم

من اصلا الان استراحت نیستم ..زورم میگیره ماه های اول جفت پایین بود شیاف باید میذاشتم  قبل رابطه داشت

دلم میخواد خفه اش کنم ...خدا رو شکر چیز مشکوکی نداره والا میگفتم داره خیانت میکنه

ببین ما به عنوان خانم برای این موضوع آماده ایم و راحت میپذیریم اما مردا مثل ما نیستن این موضوع براشون سخت درکش واسه همین به نظرم باهاش مهربون باش و به حساب بی محبت بودن و بی میلی نزار.فقط درک شرایط براش سخته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
گه شرایطشو داری یه مشاوره برین.بعضی وقت ها توی مرکز بهداشت ها مشاور رایگان میاد میتونید استفاده کنید ...

کاشکی حالیش میشد  میگه من مشکلی ندارم زبونش درازه میگه تو شب خوابی اخه هر کسی ساعت5صبح حوابه

ببین ما به عنوان خانم برای این موضوع آماده ایم و راحت میپذیریم اما مردا مثل ما نیستن این موضوع براشو ...

تا کی باید باهش مهربون باشم از دیشب زدم به سیم اخر دلم گرفته برا همینم تاپیک زدم گزارش بزن لطفا تاپیک حذف شه

اره عزیزم.معلومه دنبال بهونس.

دلم میخواد قشنگ بزنمش جیگرم خنک شه .. گزارش بزن تاپیک حدف ش

اون چند باری هم این سه ماهه بوده همش خودم رفتم سمتش 

منم همینطورم قبلا خیلی مشتاق بود اما جدیدا همش من باید پیشنهاد بدم ، البته من باردار نیستما 

به خودم قول دادم فعلا نرم سمتش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
منم همینطورم قبلا خیلی مشتاق بود اما جدیدا همش من باید پیشنهاد بدم ،  البته من باردار نیستما&nb ...

منم میخوام همین کار کنم اما میخوام از امشب هر شب ب خودم برسم ولی محلش ندم اگر حرف زد باهاش حزف بزنم