2777
2789
عنوان

عمیقا دلم میخواد شوهرمو خفه کنم

772 بازدید | 42 پست

اینو فقط برااین،نوشته درددل کرده باشم لطفا بعدش گزارش بزنید حذف شه تاپیک منفی نمیخوام داشته باشم....29هفته باردارم ..الان سه ماهه اینقدر دیر میاد توی اتاق بخوابه که من خواب باشم ..مثلا ساعت 5یا6صبح میاد . تو پذیرایی جلو تلویزیون یا توی گوشیه ...من هفته ای دوبار کلی به خودم میرسم  و  تمیز وخوشبو براش سیگنال میفرستم یعنی خر هم میفهمه چی میخوام ولی اقا میزنه کوچه علی چپ ،، تا خودم پیشقدم شم  که اونم بیشترقتا از بس دیر میاد من خوابم ..بهش میگم میگه تو خوابی من که بیدارم مشکلی ندارم گردن من ننداز ،اما من گاهی متوجه شدم وقتی میاد بدنش اماده اس اما پشت میکنه به من میخوابه ..منم ازش دلگیرم باهاش حرف زدم هم  میگه نه اینجور نیس توفکر میکنی ..اخه از وقتی شکمم دراومده اینجور میکنه حس میکنم ازریخت افتادم تپل شدم محلم نمیده در صورتی که اوایل بارداری اصلا اینجور نبود....منم دلم میخواد خفه ش کنم ..به خاطر بارداری حساس شدم دیشب خیلی دلم گرفت از ظهر محلش نمیدم هی میپرسه چیه ناراحتی میگم اشتباه میکنی خوبم ..اما دلم میخواد کله اش بکنم ...اهل خیانت و،اینا نیس ..خرجی هم خوب وکامل میده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مشکل تو رو دارم 

تصمیم گرفتم محلش نکنم

بنظرم بهتر جواب میده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چون حامله ای سمتت نمیاد

قبلش هم حامله بودم سمتم میومد تازه میدونست باید احتیاط کنه الان همون احتیاط هم لازم نیس وضعیت جفتم خوبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوب به خاطر شرایطتت میترسه،، خدا نکرده مشکلی برا بچه پیش بیاد،، خوبه که 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
خب اگر فقط مشکل اینه...شما شروع کننده ی رابطه باشه به قول خودت صرفا سیگنال نفرست!

دیگه چند بار من شروع کنم

همشون همینن... مال منم ۵روزی ی بار 🙄البته خودم حوصله ندارم میاد سمتم میگم نیا🤣

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

دوست من که بارداره میگه از همون اول همسرم باهام رابطه برقرار نمیکرده.فکر میکرده مشکلی برای بچهیش میاد با این دوستم به شدت نیاز داشته.

کاش توی کشور ما برای این چیزا برای پدرها کلاس و مشاوره میذاشتن.اصلا اظگطلاعات درستی ندارن

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
شاید میترسه بچه اسیب ببینه

اوایل بارداری دکتر زنان گفته بود با احتیاط چه طور اون موقع نمیترسید

دیگه چند بار من شروع کنم

خب تو این دوره فرق داره...شاید استرس داره بچه چیزیش بشه که نمیاد سمتت منفی نگاه نکن به موضوع

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭