اینو فقط برااین،نوشته درددل کرده باشم لطفا بعدش گزارش بزنید حذف شه تاپیک منفی نمیخوام داشته باشم....29هفته باردارم ..الان سه ماهه اینقدر دیر میاد توی اتاق بخوابه که من خواب باشم ..مثلا ساعت 5یا6صبح میاد . تو پذیرایی جلو تلویزیون یا توی گوشیه ...من هفته ای دوبار کلی به خودم میرسم و تمیز وخوشبو براش سیگنال میفرستم یعنی خر هم میفهمه چی میخوام ولی اقا میزنه کوچه علی چپ ،، تا خودم پیشقدم شم که اونم بیشترقتا از بس دیر میاد من خوابم ..بهش میگم میگه تو خوابی من که بیدارم مشکلی ندارم گردن من ننداز ،اما من گاهی متوجه شدم وقتی میاد بدنش اماده اس اما پشت میکنه به من میخوابه ..منم ازش دلگیرم باهاش حرف زدم هم میگه نه اینجور نیس توفکر میکنی ..اخه از وقتی شکمم دراومده اینجور میکنه حس میکنم ازریخت افتادم تپل شدم محلم نمیده در صورتی که اوایل بارداری اصلا اینجور نبود....منم دلم میخواد خفه ش کنم ..به خاطر بارداری حساس شدم دیشب خیلی دلم گرفت از ظهر محلش نمیدم هی میپرسه چیه ناراحتی میگم اشتباه میکنی خوبم ..اما دلم میخواد کله اش بکنم ...اهل خیانت و،اینا نیس ..خرجی هم خوب وکامل میده
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.