2777
2789
عنوان

عمیقا دلم میخواد شوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 42 پست
عزیزم وقتی ناراحتی بهش بگو خب وقتی میگه چرا ناراحتز بهش بگو 

دلم نمخواد بهش بگم  میخوام اینقدر قک کنه چی کار کرده ناراحتم تا کلافع شه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ماکه 8ماهه خده رو شکر از این موضوع فارغیم خیلی خوبه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مشکل تو رو دارم  تصمیم گرفتم محلش نکنم بنظرم بهتر جواب میده

اون چند باری هم این سه ماهه بوده همش خودم رفتم سمتش 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوب به خاطر شرایطتت میترسه،، خدا نکرده مشکلی برا بچه پیش بیاد،، خوبه که 

اگر این بود چرا اوایل بارداری که حطر داشت رعایت نیکرد

همشون همینن... مال منم ۵روزی ی بار 🙄البته خودم حوصله ندارم میاد سمتم میگم نیا🤣

خب شما فرق داری 

شاید میترسه

از چی؟؟ من همش میگم حتما تپل شدم  بدش میاد

دلم نمخواد بهش بگم  میخوام اینقدر قک کنه چی کار کرده ناراحتم تا کلافع شه

ببین اینجوری اصلا خوب نیست 

کم کم رابطه رو سرد میکنه ادما جادوگر نیستن ک خودشون حدس بزنن 

باید خودت بهش بگی اگه بازم بد بود دیگه حق داری

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
دوست من که بارداره میگه از همون اول همسرم باهام رابطه برقرار نمیکرده.فکر میکرده مشکلی برای بچهیش میا ...

دکتر بهش گفت بود سه ماه اول رعایت کنه اصلا رعایت نمیکرد الان سه ماه اخر یادش افتاد رعایت کنه میترسم بعدزایمان دیگه بهونه بچه داسته باشه اصلا نیاد سمتم

خب تو این دوره فرق داره...شاید استرس داره بچه چیزیش بشه که نمیاد سمتت منفی نگاه نکن به موضوع

پس،چراماه های اول بارداری نمیترسید

ماکه 8ماهه خده رو شکر از این موضوع فارغیم خیلی خوبه

چی جوری ناراحت نمیشی

پس،چراماه های اول بارداری نمیترسید

چون اون موقع شکمت کوچیک بوده ولی الان داره با چشم میبینه...الان دیگه یه موجود که حرکت میکنه،ضربان قلب داره تو وجودت حس میکنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چی جوری ناراحت نمیشی

بی‌خیال همش استرسه اینجوزی راحترم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
ببین اینجوری اصلا خوب نیست  کم کم رابطه رو سرد میکنه ادما جادوگر نیستن ک خودشون حدس بزنن  ...

چند باردرموردرابطه باهاش حرف زدم  زبونش درازه میگه من که میامم  رو تخت توخوابی دیگه اون موقع نمیشه رابطه داشت اما دیشب دیدم  ساعت ـ5ونیم  صبح تو گوشی داره خبر میخونه نیومده پیش من تو اتاق بد جور ناراحت شدم هرچی میگه سازمخالف میزنم خسته شدم