2777
2789

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

عین همینه چون‌اون استفاده نمیکنم دم دست نیست اینو ازنت گرفتم وبادامن من فرقی نداره

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اندازه ها تو بگیر ببین از بالا تنه اندازهت هست یقه براخودت بزن و سرشونه و حلقه استین بعد اگه از همون پارچه داشتی استین بزن نداشتی یه رنگی بردار که بهش بخوره 

خب کمری شو باز کن بعد قشنگ اتو بزن که پلیسه هاش باز بشه 

نه میخوام پلیسه باشه برای بالاتنه اش گفتم ایدی داشته باشی

نه میخوام پلیسه باشه برای بالاتنه اش گفتم ایدی داشته باشی

اهان بالاتنه شو رنگی دیگه بزن بهش بخوره هم قدش بلند میشه هم شیک میشه فقط کمری شو باز کن اندازه بالاتنه تو بزن بدوز به دامن 

اهان بالاتنه شو رنگی دیگه بزن بهش بخوره هم قدش بلند میشه هم شیک میشه فقط کمری شو باز کن اندازه بالات ...

مرسی گیپور آبی پررنگ میگیرم برای بالاش خود دامن هم که آبی فیروزهای هست  ...یک ونیم متربرای بالاتنه و آستین کافیه؟

مرسی گیپور آبی پررنگ میگیرم برای بالاش خود دامن هم که آبی فیروزهای هست  ...یک ونیم متربرای بالا ...

بستگی به اندازه هاتون دار ببین قد بالاتنه چنده باقد کل استین 

بستگی به اندازه هاتون دار ببین قد بالاتنه چنده باقد کل استین 

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز