224 مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 634 عنوان خیاطی | مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 97 پست دوستان من خیاطم توخونه کار میکنم هرمدلی بلدم بدوزم لطفا هرکی خواست بهم پیام دوستی بفرسه 🤭 1399/04/10 | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6910 نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6910 عین همینه چوناون استفاده نمیکنم دم دست نیست اینو ازنت گرفتم وبادامن من فرقی نداره نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
224 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 634 خب کمری شو باز کن بعد قشنگ اتو بزن که پلیسه هاش باز بشه
224 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 634 اندازه ها تو بگیر ببین از بالا تنه اندازهت هست یقه براخودت بزن و سرشونه و حلقه استین بعد اگه از همون پارچه داشتی استین بزن نداشتی یه رنگی بردار که بهش بخوره
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6910 خب کمری شو باز کن بعد قشنگ اتو بزن که پلیسه هاش باز بشه نه میخوام پلیسه باشه برای بالاتنه اش گفتم ایدی داشته باشی نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
224 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 634 نه میخوام پلیسه باشه برای بالاتنه اش گفتم ایدی داشته باشی اهان بالاتنه شو رنگی دیگه بزن بهش بخوره هم قدش بلند میشه هم شیک میشه فقط کمری شو باز کن اندازه بالاتنه تو بزن بدوز به دامن
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6910 اهان بالاتنه شو رنگی دیگه بزن بهش بخوره هم قدش بلند میشه هم شیک میشه فقط کمری شو باز کن اندازه بالات ... مرسی گیپور آبی پررنگ میگیرم برای بالاش خود دامن هم که آبی فیروزهای هست ...یک ونیم متربرای بالاتنه و آستین کافیه؟ نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
224 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 634 مرسی گیپور آبی پررنگ میگیرم برای بالاش خود دامن هم که آبی فیروزهای هست ...یک ونیم متربرای بالا ... بستگی به اندازه هاتون دار ببین قد بالاتنه چنده باقد کل استین
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6910 بستگی به اندازه هاتون دار ببین قد بالاتنه چنده باقد کل استین ممنون نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
شهرزاد۸۴ عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 1599 چجوری تازه شروع بکار کردم شرمنده چجوری خیاط شدی؟ یعنی کلاس رفتی یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!