2777
2789

یکی بود که خیلی دوستش داشتم و دلم پیشش گیر بود. یعنی اون خودش ی رفتارهایی کرد که من توجهم جلب شد ولی هیچ خبری ازش نشد و دل من همچنان پیشش گیر بود. امروز فهمیدم ی سِمَت خیلی خیلی مهم گرفته یعنی معاون ی جایی شده (نمیگم کجا). احساس کمبود کردم. تمام این مدت ارزو میکردم اونم مثل من به من فکر کنه ولی الان به نظرم اون احتمالا اصلا من رو در حدی نمیبینه که بخواد فکر بکنه😔😔

ای کاش هیچ وقت بهم توجهی نمیکرد😔😔 

خانم ها اصلا حالم خوب نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با خوندن حرفات منم یه غمی تو دلم حس کردم. از خدا میخوام اون چه که برات عالیه و حالتو خوب میکنه هر چه زودتر برات اتفاق بیفته و غم از دلت بره و به جاش عشق و خوشی بیاد ❤

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

هي عزيزم همه ما چوب سادگيمونو ميخوريم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

این حرف رو نزن دختر گلی 

هیچچچچ وقت فکر نکن که برای کسی کمی!

تو خودتی ! یه ادم در نوع خودش منحصر به فرد با ویژگی های خودت

به توانایی هات و نقاط مثبتت فکر کن 

قرار نیست میزان سنجش کم و زیادیه ادما به پست و مقامشون باشه که !!!

دنیا پره از ادمای بی مسئولیتی که پست های مهم دارن

پر از ادمای بی ادب و وقیحی که تحصیلات عالیه دارن

باید ادما رو از روی چیزای دیگه ای شناخت

از برخوردشون از فرهنگشون از رفتارشون

کسی که با یه معاونت عشقشو یادش رفته خیلی کمه برای تو ❣

💛 !