بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا درد بعد از عمل صفر بود. شکممو فشار ندادند. سوند هم بعد از بیحسی نخاعی وصل کردند که هیچی نفهمیدم. عالی عالی عالی. منم پدرم دراومد تا دکتر برام سزارین نوشت. اما واقعا ارزشش رو داشت
منم به بدبختی راضی شدن تو خصوصی سز کنم ..البته کاشکی بر منم مثل شما باشه
ایشالا که هست🥰 کلا سزارین به خصوص برای بچه خیلی ایمنه. چیه زایمان طبیعی! کله ده نفر تو خصوصی ترین قسمت فرد! حالم بد میشه از فکر کردن بش🤮 خیلی چندش و حال به هم زنه. شک نکن به تصمیمت. سزارین عالیه. درد بعد از عمل به راحتی با مسکن کنترل میشه. به من که غیر از شب اول نهایتا مسکن استامینوفن معمولی میدادند!
واقعا؟؟؟خیلی اروم شدم چون تا حالا کارم به بیمارستان تکشیده یعنی سرمم هم نزدم ،،ولی الان استرسم رفت
من از امپول هم میترسم مثل چی! خیالت راحت. ایشالا که مال تو هم مثل من عالی باشه. من واقعا درد نکشیدم و هلو برو توگلو بود. فقط به دکترت بگو سوند رو بعد از بیحسی بگه برات بزنن که احیانا اذیت نشی.بدون سوند خیلی سخته. شب اول رو بهتره از تخت بلند نشی.