2777
2789
عنوان

سزارین

288 بازدید | 46 پست

دوستان من با کلی دردسر تو خصوصی میخوام سزارین بشم  لطفا تجریباتتون بگین ..راضی بودین؟ سوند و این شکم فشار دادن درد داره؟؟ پمپ درد گرفتین؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خانمي  من بي حسي كمري بودم

خيلي خوب بود شكر خدا 

پمپ درد هم گرفتم 

فشار شكمي رو چون زود انجام ميدن 

بي حسي هنوز چيزي نميفهمي 

فقط شب اول كه ميان ميگن پاشو راه برو حتما قبلش يه چيز شيرين مثل خرما بخور 

من ناشتا بلند شدم فشارم وحشتناك افتاد

اگه آب كمپوت همون لحظه بهم نرسونده بودن 

ضربان قلبم داشت ميفتاد 

همينو رعايت كن 

سزارين خيلي راحته 

به خدا هم توكل كن 

مبارك باشه 💕

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمي  من بي حسي كمري بودم خيلي خوب بود شكر خدا  پمپ درد هم گرفتم  فشار شكمي رو چو ...

من خرما کلا نمیخورم حساسیت دارم برام بده شکلات میشه خوزد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خانمي  من بي حسي كمري بودم خيلي خوب بود شكر خدا  پمپ درد هم گرفتم  فشار شكمي رو چو ...

شما هم اختیاری بودی خصوصی؟

پس همون آب كمپوت بخور 

آمپول بی حسی درد نداشت ؟؟ زنعموم  چون بچه اش مشکل داشت نارس یود مجبوری اورژانسی تو دولتی سز شد که nicuداشته باشه اما میگف به شدت درد داشته این آمپول 

ارع خیلیم خوب بود اختیاری سز کردم بستگی ب بیمارستانم دارع

دیگه بندرعباس دوتا خصوصی داره کلا 

ارع خیلیم خوب بود اختیاری سز کردم بستگی ب بیمارستانم دارع

بی حس بودین؟

آمپول بی حسی درد نداشت ؟؟ زنعموم  چون بچه اش مشکل داشت نارس یود مجبوری اورژانسی تو دولتی سز شد ...

واي نه اصلا 

من خودم از بچگي تا همين الان از آمپول زدن ميترسم 

حتي آزمايش هاي بارداري كه سوزن ميزدن گريه ميكردم 

اما اين آمپول اصلا شكر خدا درد نداشت 

چون كمر ناحيه ي مقاومتريه  و درد كمتري حس ميشه 

حتي من از مسئول بيهوشي پرسيدم 

تموم شد ؟ 

خيلي خيلي ضعيف بود دردش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

راضی بودم.

بی‌حسی از کمر بودم. پمپ درد نداشتم. شکمم که فشار دادن هنوز بیحس بودم دردم نگرفت. 

بخیه‌هام جذبی بود. 

کلا خیلی خوب بود. از روز دومم خودم پا می‌شدم. 

شیافم چند تا بیشتر استفاده نکردم. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم