2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو بارکردم بی حسی از کمر اولی چون جثه ام ریز بود دکترم اشنا بود گفت طبیعی برات سخته دومی هم چون ا ...

منم دکترم خوبع خدا رو شکر

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سزارین اولم نه سوند داشتم نه شکمم و فشار دادن.😐 بیهوشی بودم پمپ دردم داشتم. سزارین دومم حدودا یک هف ...

واقعا سوند نبود؟؟ منم پس میگم نذرارن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من سزازینم عالی بود درد تداشتم شیاف هم بعدش میزنی درد نداری  من درد فشارشکم و اینجا شنیدم چون ...

خب خدا روشکر دعا کن برا منم مثل شما باش

راضی بودم. بی‌حسی از کمر بودم. پمپ درد نداشتم. شکمم که فشار دادن هنوز بیحس بودم دردم نگرفت.  ...

خدا زو شکر راضی بودی..برا منم دعا کن

واي نه اصلا  من خودم از بچگي تا همين الان از آمپول زدن ميترسم  حتي آزمايش هاي بارداري كه ...

واقعا؟؟ چون شنیده بودم درد دار..منم مثل شمام دعا کنید زایمانم خوب باشه

کلا درد بعد از عمل صفر بود. شکممو فشار ندادند. سوند هم بعد از بیحسی نخاعی وصل کردند که هیچی نفهمیدم. عالی عالی عالی. منم پدرم دراومد تا دکتر برام سزارین نوشت. اما واقعا ارزشش رو داشت

کلا درد بعد از عمل صفر بود. شکممو فشار ندادند. سوند هم بعد از بیحسی نخاعی وصل کردند که هیچی نفهمیدم. ...

منم به بدبختی راضی شدن تو خصوصی سز کنم ..البته کاشکی بر منم مثل شما باشه

واقعا؟؟ چون شنیده بودم درد دار..منم مثل شمام دعا کنید زایمانم خوب باشه

خيالت راحت 

سزارين اصلا توي خود بيمارستان سختي نداره 

فقط توي خونه ده روز اولش سخته 

من همش به ديگران ميسپردم حرف خنده دار نزنن

واقعا از خنده دردم ميومد 😂😂😂

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خيالت راحت  سزارين اصلا توي خود بيمارستان سختي نداره  فقط توي خونه ده روز اولش سخته  ...

خب بعدش مامانم هس خاله امم هس مادرشوهرم میخواد بیاد اما دوست دارم نیاد

منم به بدبختی راضی شدن تو خصوصی سز کنم ..البته کاشکی بر منم مثل شما باشه

ایشالا که هست🥰 کلا سزارین به خصوص برای بچه خیلی ایمنه. چیه زایمان طبیعی! کله ده نفر تو خصوصی ترین قسمت فرد! حالم بد میشه از فکر کردن بش🤮 خیلی چندش و حال به هم زنه. شک نکن به تصمیمت. سزارین عالیه. درد بعد از عمل به راحتی با مسکن کنترل میشه. به من که غیر از شب اول نهایتا مسکن استامینوفن معمولی میدادند!

ایشالا که هست🥰 کلا سزارین به خصوص برای بچه خیلی ایمنه. چیه زایمان طبیعی! کله ده نفر تو خصوصی ترین ق ...

واقعا؟؟؟خیلی اروم شدم چون تا حالا کارم به بیمارستان تکشیده یعنی سرمم هم نزدم ،،ولی الان استرسم رفت

واقعا؟؟؟خیلی اروم شدم چون تا حالا کارم به بیمارستان تکشیده یعنی سرمم هم نزدم ،،ولی الان استرسم رفت

من از امپول هم میترسم مثل چی! خیالت راحت. ایشالا که مال تو هم مثل من عالی باشه. من واقعا درد نکشیدم و هلو برو تو‌گلو بود. فقط به دکترت بگو سوند رو بعد از بیحسی بگه برات بزنن که احیانا اذیت نشی.‌بدون سوند خیلی سخته. شب اول رو بهتره از تخت بلند نشی. 

من از امپول هم میترسم مثل چی! خیالت راحت. ایشالا که مال تو هم مثل من عالی باشه. من واقعا درد نکشیدم ...

دکترم خدا رو شکر خوبه ..به امید خدا 10هفته دیگه ان شاالله بی درد دنیا بیاد