2821
2789
عنوان

جهیزیه عروس

1148 بازدید | 55 پست

سلام یه نظری میخواستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم....الان نامزدم....یه شهر دیگه هستم ولی بعد عروسیم میرم تهران...به خاطر مسافت دور نمیخوام جهاز ببرم میخوام پولشو ببرم که با پواش یکمم بزاریم روش بتونیم یه خونه بگیریم ولی همسرم هرازگاهی قبول میکنه هرازگاهیم میگه من نمیخوام پولشو بیاری اگه پولشو بیاری به همه میگم بابات جهاز نداده کم میاری بیار ولی جهاز بیار حالا واقعا موندم من فکر آیندمو میکنم که مستاجر میشیمو اینا ولی اونم نمیزاره الان موندم پول ببرم یا جهاز میدونم که اونم همینجوری یه چیزی میگه بعدا پشیمون میشه....سوال دومم این هس که به نظرتون الان یه جهاز متوسط هزینش چقدر میشه؟؟؟لطفا راهنماییم کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بنظرم خونه دارشدن دراولویت اونم الان 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

عزیزم جهاز ببر

این مردا چش سفیدن

به تو مربوط نیس ک پول بذاری خونه بگیرین

خودش باید به فکر باشه 

اگه جهاز نبری و پولتو بدی باهاش خونه بگیره بعدا یادش میره و هی میگه جهاز نداشت

خودشم ک رک و راست بهت گفته به همه اینو میگم 

چقد پول داری ؟