2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 55 پست
عزیزم جهاز ببر این مردا چش سفیدن به تو مربوط نیس ک پول بذاری خونه بگیرین خودش باید به فکر باشه&nb ...

من از آینده خودم میترسم والا نمیخوام تو این زمونه مستاجر باشم اونم تو تهران...ولی از یه طرفم اون اونجوری میگه هنوز میگه اگه خونه هم بخریم فقط به اسم اون زده میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من از آینده خودم میترسم والا نمیخوام تو این زمونه مستاجر باشم اونم تو تهران...ولی از یه طرفم اون اون ...

پس ولش کن خودت و خانوادت بی ارزش نکن برای کسی بمیر که برات تب کنه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

جهیزیه ببر 

از الان رک داره میگه که میگم جهیزیه نداشتی 

ما که شوهرامون دیدن جهیزیه رو الان با کمال پررویی میگه مگه اصلا جهیزیه داشتی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

فامیلاش که از الان قیمت میزارن رو جهاز پس فردا هزارتا حرف دیگه درمیارن

ما رسم جهاز نداریم ولی بابام میخاست چن تیکه وسیله بخره شوهرم گفت من وسیله میخرم بخشیش رو هم دارم تو پولتو بیار بزاریم رو هم خونه بخریم منم قبول کردم چون از قبل خونه مجردی داشت با کلی وسیله

الان9 سال گذشته هنوز خونه نخریدیم خیلی پشیمونم که پرا قبول کردم

حتی اگه دو تیکه جهاز قراره بخری جهاز ببر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من از آینده خودم میترسم والا نمیخوام تو این زمونه مستاجر باشم اونم تو تهران...ولی از یه طرفم اون اون ...

به این راحتی که نمیشه تهران خونه خرید

منطقه ما شده متری ۳۷یعنی یه جهیزیه خوب حدود ۲۰۰هم باشه ۵متر خونه هم نمیشه عزیزم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
پول جهازت نهایت بشه 150. اون 150 تومن مگ پولیه ک بشه تو تهران خونه گرف؟؟؟ 😐😐😐باس میلیاردی کنار ...

ن نمیشه ولی خودمم پس انداز دارم اون خودشم داره سر جمع با هم میشه ۷۰۰ اینا درسته با ۷۰۰ خونه آنچنانی نمیشه خرید ولی به نظرم تو این زمونه بهتر از مستاجریه