سلام یه نظری میخواستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم....الان نامزدم....یه شهر دیگه هستم ولی بعد عروسیم میرم تهران...به خاطر مسافت دور نمیخوام جهاز ببرم میخوام پولشو ببرم که با پواش یکمم بزاریم روش بتونیم یه خونه بگیریم ولی همسرم هرازگاهی قبول میکنه هرازگاهیم میگه من نمیخوام پولشو بیاری اگه پولشو بیاری به همه میگم بابات جهاز نداده کم میاری بیار ولی جهاز بیار حالا واقعا موندم من فکر آیندمو میکنم که مستاجر میشیمو اینا ولی اونم نمیزاره الان موندم پول ببرم یا جهاز میدونم که اونم همینجوری یه چیزی میگه بعدا پشیمون میشه....سوال دومم این هس که به نظرتون الان یه جهاز متوسط هزینش چقدر میشه؟؟؟لطفا راهنماییم کنین
به نظر من جهیزیه در حد نیازتون ببر بقیه پول بزار بانک نیازی هم نیست بدی بهش ...چیزهای اضافی نخر تو اسباب کشی خرد میشن ...من خودم جهیزیه نیاوردم از صفر تا صدشو شوهرم خرید گفتم رسم نداریم ..منم مراسم نگرفتم طلا هم نگرفتم خدارو صد هزار مرتبه زندگی خوبی داریم هر کی هم هر چی دلش میخواد بگه اصلااااااا مهم نیست ... ادم وقتی دونفری با هم دیگه زندگی میسازن بیشتر قدرشو میدونن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
اینطور که همسر شما میگه بهت میگم بابات جهاز نداد مشخصه که اگر جهاز نیاری باید ی عمر حرف بشنوی
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞