2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 55 پست

به نظر من جهیزیه در حد نیازتون ببر بقیه پول بزار بانک نیازی هم نیست بدی بهش ...چیزهای اضافی نخر تو اسباب کشی خرد میشن ...من خودم جهیزیه نیاوردم از صفر تا صدشو شوهرم خرید گفتم رسم نداریم ..منم مراسم نگرفتم طلا هم نگرفتم خدارو صد هزار مرتبه زندگی خوبی داریم هر کی هم هر چی دلش میخواد بگه اصلااااااا مهم نیست ... ادم وقتی دونفری با هم دیگه زندگی میسازن بیشتر قدرشو میدونن 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیتونه درست تصمیم بگیره ی بار میگه نیار یه بار میگه بیار

تو خودت تصمیم درستو بگیر

احتمالا پیش خانواده ش مطرح کرده و اونا نظرشونو دادن ک آره و نه میکنه

جهازو ببر حتما

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

عزیزدلم الان با این گرونی با پول جهاز نمیشه خونه خرید 

مگر اینکه بخوای ی جهاز 700 800 میلیونی حداقل بیاری 😬

شما ی جهاز متوسط در حد 130 اینا میتونی بخری 

اگ پول اضافیم داری طلا بخر پس انداز کن برا خودتو آیندت

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
والا فامیلاش برگشتن بهم میگن پول یه جهیزیه متوسط ۵۰۰ هس...والا منم میگم چه خبره مگه 

حتما مارکای خارجی رو گفتن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

پول جهازت نهایت بشه 150.

اون 150 تومن مگ پولیه ک بشه تو تهران خونه گرف؟؟؟

😐😐😐باس میلیاردی کنار بذاری

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

اینطور که همسر شما میگه بهت میگم بابات جهاز نداد مشخصه که اگر جهاز نیاری باید ی عمر حرف بشنوی

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞