2777
2789
عنوان

جون عزیزانتون بیاید التماس میکنم

251 بازدید | 32 پست

بکی از افراد نزدیک خانوادم مرد هست اهن خونش ۴ هست بعنی بشدت پایین فک میکنم باید ۳۰ اینا باشه کسی بوده اطرافتون علتش چی میتونه باشه  توروخداهمچین موردی دیدین

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هس ارثی

اندازش چقده؟اخه چهار خیلی پایینه دیگه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

دارو میدن خوب میشه 

آهن نمیدونم 

اما من ویتامین دی روی 7 بود 

دکتر دارو و آمپول داد 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

خب چرا اینجوری میگی بگو برادر یا پدریا همسرته،خیلی پایینه باید بره بیمارستان بستری شه براش خون وصل کنن.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
آره منم شنیدم باید خون تزریق کنن بهش خوب میشه...

خدا از دهنت بشنوه  اینقد پایین شنیدی

دارو میدن خوب میشه  آهن نمیدونم  اما من ویتامین دی روی 7 بود  دکتر دارو و آمپول دا ...

منم همیشه ویتامین دیم کمه ۱۳ بود

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

من ی  چی میدونم ک طرف کم خون بوده براش جگر   حیوان   گذاشتن داخل شیشه سس خالی بعد انداختن داخل قابلمه درحال جوش پخته بعد خورده خیلی خوب شده  دیگ برای مشکل شما نمیدونم

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
منم همیشه ویتامین دیم کمه ۱۳ بود

خیلی بده 

بددددن دردش آدمو نابود میکنه 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

خب چرا اینجوری میگی بگو برادر یا پدریا همسرته،خیلی پایینه باید بره بیمارستان بستری شه براش خون وصل ک ...

پدرمه دارم میمیرم یه سری ازمایشهای زبونم لال سرطان نوشته خداروشکر منفی شده الان باید کولونوسکوپی انجام بده 

خدا از دهنت بشنوه  اینقد پایین شنیدی

دقیقا نمیدونم ولی در حدی ک از حال میرفت...حتی چون بابام اون موقه ها خون اهدا میکرد..همیشه می اومدن کارت اهدای خون بابام رو میگرفتن ک تو نوبت نباشن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️