2777
2789
عنوان

جون عزیزانتون بیاید التماس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست
من ی  چی میدونم ک طرف کم خون بوده براش جگر   حیوان   گذاشتن داخل شیشه سس خالی بعد اند ...

بخدا مصرف گوشت قرمز وجگرشون وحشتناک زیاده من موندم اینهمه گوشت قرمز پس چرا اهنش بایداینقدکم باشه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده  بددددن دردش آدمو نابود میکنه

والا من اصلا عوارضش رو نمیفهمم فقط موی سرم ریزش زیاد داشت

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

اولا چرا جون عزیزامونو قسم میخوری این چ حرکت زشتیه تو جون اون اقا اینقد برات مهمه جون عزیزای ما هم مهمه در ثانی اگه اهن خون منظورتون فرتین هیچی نمیشه ایشالا نگران نباش مشکلی نیس

عزیزم باید متخصص خون نظر بدن مهمه ولی بر طرف میشه ایشالله

انشالله

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
بخدا مصرف گوشت قرمز وجگرشون وحشتناک زیاده من موندم اینهمه گوشت قرمز پس چرا اهنش بایداینقدکم باشه

احتمالا تالاسمیه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

اگه راصی هستین برا پدرم یه صلوات بفرستید خوب شه

والا من اصلا عوارضش رو نمیفهمم فقط موی سرم ریزش زیاد داشت

مال من خیلی کم بود 

دکتر گفت تا حالا این عدد رو ندیدم😔😔😔 

علائمش بدن درد و کوفتگی شدید بود برا من

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

اگه راصی هستین برا پدرم یه صلوات بفرستید خوب شه

بیا تو تاپیک قبل من صلوات بردار 

هدیه ب امام رضاست، روز جمعه 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

پدرمه دارم میمیرم یه سری ازمایشهای زبونم لال سرطان نوشته خداروشکر منفی شده الان باید کولونوسکوپی انج ...

ان شاءالله خوب میشن باید برن تحت درمان باشن،نگرانیتو درک میکنم.توکلت بخدا،بهش خون وصل میکنن.این برای اینه ک علت کمخونی رو بفهمن؟؟؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
بیا تو تاپیک قبل من صلوات بردار  هدیه ب امام رضاست، روز جمعه

۱۰۰۰ تا برداشتم به نیت شفای پدرم‌ اگه تونستی بین دعاهات با نفس پاکت براپدرمن دعا کن تو زندگیش سختی زیاد کشیده پسراز دست داده همیشه تنها بوده

ان شاءالله خوب میشن باید برن تحت درمان باشن،نگرانیتو درک میکنم.توکلت بخدا،بهش خون وصل میکنن.این برای ...

انشالله خوب شه به حق امام رضا ممنونم که دگرمی دادی

انشالله خوب شه به حق امام رضا ممنونم که دگرمی دادی

الهی آمین

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
مال من خیلی کم بود  دکتر گفت تا حالا این عدد رو ندیدم😔😔😔  علائمش بدن درد و کوفتگی شدی ...

چکار کردی خوب شدی؟اگه وقت داری کامل توصیح بده فدات شم