2777
2789

من تو عقدم همسرم شهر دیگه ست مدام باهم جنگ و دعوا داریم و قهریم الانم جوری شده چندین بار قهرای طولانی کردیم و گفتیم طلاق خیلی همو دوس داریما ولی نمیدونم چرا یهو اینجوری میشه!!!!

الان زن برادرم میگه طلاق بگیر!

پدرمم متعصبه رو اینجور مسائل

حالا از شما خواهرانه کمک میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه. بیشترمواقع،منوهمسرمم اینجوربودیم الان چهارساله ازدواج کردیم،من وقتی دلتنگش میشدم عصبی میشدمو ...

من زمان پریودم اینجوری میشم و نمیتونم رفتارمو‌ کنترل کنم

نمیدونم کلا دعواهامون سر چیه!مشکل از کیه اصلا...

مادقیقااینطوربودیم،بعدازدواج بهترشدیم

الان شما میگین چیکار کنم!؟ادامه بدم این زندگیو یا طلاق بگیرم!؟من اهل یکی از شهرای ترک‌زبانم همسرم مشهدیه!

بخدا بلاتکلیفم!الان همسرم به زن برادرم پیام داده که دیگه نمیخوامش و تموم!با خودمم از دیروز صحبت نکرده و تو اینستا پستاشو پاک کرده منم از فالووراش درآورده ولی دیروز که من پست گذاشتم به زن داداشم گفته اسکرین بگیره بفرسته!

الان شما میگین چیکار کنم!؟ادامه بدم این زندگیو یا طلاق بگیرم!؟من اهل یکی از شهرای ترک‌زبانم همسرم مش ...

ماهیچوقت نذاشتیم کسی ازدعواهامون باخبربشه،وقتی به کسی گفته،بایدبیشتردقت کنی وهمه جوانبوبسنجی،چون دیگه براش راحت میشه جارزدن مشکلات

ماهیچوقت نذاشتیم کسی ازدعواهامون باخبربشه،وقتی به کسی گفته،بایدبیشتردقت کنی وهمه جوانبوبسنجی،چون دیگ ...

همسرم به خونواده من میگه

من دعوامون شدنی بروز  نمیدم ولی همسرم زحمتشو میکشه من فقط به باباش میگم چون مشهد کسیو ندارم!

حالا میگین چیکار کنم!؟

منم  همین  حسهارو  داشتم  تو  نامزدی    کاش طلاق میگرفتم  هی ...

منو همسرم با کلی سختی و مخالفت بهم رسیدیم همیشه بی حس نیستم ولی بعضی وقتا بدنم واقعا خالی میکنه

شما چرا!؟

همون  تو  نامزدی   مادرشوهر  شروع کرد  ب  اذیت  وآزار   کردن   منم  ترسیدم  از طلاق   رفتم  پیش اونا  زندگی  کردم  الان  میگم   کاش  همونروز  اول  میگفتم  نمیام اونجا  فقط منو میترسوند طلاق نمیداد